Aracın çarpıp kaçtığı inşaat işçisi öldü

Güncelleme Tarihi:

Aracın çarpıp kaçtığı inşaat işçisi öldü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2009 15:33

ESKİŞEHİR'de iş çıkışı piknik tüpünü doldurup aldığı ekmekleri evine götüren inşaat işçisi 28 yaşındaki Mustafa Kayış, plakası belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu öldü. Yol ortasında kalan Kayış'ın cesedinin üzerinden bir minibüsün geçtiği öne sürüldü. Kayış'ın evine götürmek istediği piknik tüpü ve poşetteki ekmekler ise yol ortasında kaldı.

Haberin Devamı

Kaza dün saat 18.00 sıralarında, merkeze bağlı Aşağı Söğütönü Köyü yolunda meydana geldi. Bekar olan, inşaat işçisi Mustafa Kayış'a, çalıştığı inşaattan mesaisi bittikten sonra, bakkaldan piknik tüpünü doldurup ekmek aldıktan sonra yürüyerek Aşağı Söğütönü Köyü'ndeki evine giderken plakası belirlenemeyen bir araç çarptı. Olay yerinde yaşamını yitiren Mustafa Kayış'ın evine götürmek istediği piknik tüpü ve poşetteki ekmeler cesedin yanında kaldı. Kayış'ın cesedi, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bugün sabah saatlerinde polis merkezine giden 34 yaşındaki İbrahim Bircan, dün akşam TOKİ konutlarında bulunan evine gitmek üzere bindiği 5 numaralı yolcu minibüsünün Söğütönü Köyü yolunda bir şeye çarptığını söyleyerek, “Ben, minibüs şoförüne bir insana çarpmış olabileceğimizi söyledim. Şoför ise ‘Bir hayvana çarptım’ diyerek yoluna devam etti. Ertesi gün bir kişinin öldüğünü duydum. İçinde bulunduğum minibüs bu kişiye çarptı” dedi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, İbrahim Bircan'ın ihbarı üzerine yolcu minibüsünün şoförü ile Mustafa Kayış'a daha önce çarpıp kaçan aracın sürücüsünü yakalamak için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!