Dolandırıcıların son numarası

Güncelleme Tarihi:

Dolandırıcıların son numarası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2009 00:00

Arkadaşlık ilanı veren erkekleri arayıp tanışmak isteyen dolandırıcı kadınlar, anlaşmalı gazinolarda kendilerine içki ısmarlatıyor. Şişirilen hesabı ödeyemeyen kurbanlara da zorla senet imzalatılıyor.

Haberin Devamı

SON aylarda polis, savcı ve askerlerin adını kullanarak kontör dolandırıcılığı yapanların ilginç yöntemlerinin ardından, dolandırıcıların şimdiki numarası da pes dedirtiyor. Gazetelere ya da internet sitelerine arkadaşlık ilanı veren erkekleri arayıp tanışmak isteyen dolandırıcı kadınlar, kurbanlarını önceden belirlenen anlaşmalı gazinolara götürerek kendilerine içki ısmarlatıyor. İçkilerin ardından hesabı isteyen kadınlar tuvalete gitme bahanesiyle ortadan kaybolurken, şişirilen binlerce liralık hesabı ödeyemeyen kurbanlara da zorla senet imzalatılıyor.
Tanışma bahanesine bin liralık hesap
Bu ilginç yöntemin son kurbanı olan şoför İbrahim Ö. bin 300 liralık hesabı ödeyemediği için zorla senet imzalatıldığını öne sürerek, evlenmek için verdiğim ilan yüzünden başıma gelmeyen kalmadı diyerek yaşadığı dolandırıcılığı şöyle anlattı: “Evlenmek için bir gazeteye rumuzla ilan verdim. Birkaç gün sonra ilanı görüp tanışmak istediğini söyleyen bir kadın, beni telefonla arayarak buluşabileceğimizi söyledi. Buluşmak için anlaştıktan sonra yanında başka bir bayan arkadaşlıyla birlikte beni bir gazinoya götürdüler.”

Haberin Devamı

Hesap gelmeden gidiyorlar

KENDİLERİNE içki söylediler kısa süre sonra da içkilerini bitirip garsondan hesabı istediler. Hesap gelmeden önce de tuvalete gitme bahanesiyle masadan kalkıp gittiler. Bin 300 lira olarak gelen hesaba çok şaşırıp itiraz ettim. Ardından oradaki görevliler beni müdüriyete götürerek zorla senet imzalattılar. Kadınların isimleri sahte fakat çalıştıkları yerler belli. Tanışma ve evlenme bahanesiyle binlerce liralık hesap getirip insanları dolandırıyorlar.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!