İşleri şimdiden garanti

Güncelleme Tarihi:

İşleri şimdiden garanti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2009 00:00

RUSYA'daki ‘Fashion House' adlı organizasyon firması tarafından düzenlenen ‘Miss Fashion International' ve ‘Miss Fashion House International Güzellik Yarışması'nın Rusya elemeleri Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yapıldı.

Haberin Devamı

RUS GÜZELLER BÖYLE YARIŞTI

Alanya'nın Konaklı Beldesi'ndeki 5 yıldızlı ‘Grand Cortez Resort Otel'de 8 gün kamp yapan 7 ülkeden 30 güzele Rusya'nın popüler sanatçıları da eşlik etti. Yaklaşık 1 hafta süren elemelerin ardından düzenlenen galada, 13- 19 Ocak 2010 tarihleri arasında Las Vegas'ta yapılacak yarışmanın finallerine katılmaya hak kazanan 2 güzel açıklandı. ‘Miss Fashion International' yarışmasında Rusya'dan Ekaterina Savchuk, ‘Miss Fashion House International' yarışmasına ise Sibirya'dan Alina Ponomereva katılmaya hak kazandı. Kazakistan’dan Akbota Kassymova ise ‘Miss Cortes' güzeli seçildi.

Elemelere katılan güzeller, Rusya ve çevre ülkelerinden gelen konuklar için podyuma çıktı. ‘Grand Cortez Resort Otel' Genel Müdürü Nasif Torun, Las Vegas'ta yapılacak final için seçilen güzeller ile Cortez güzeline hediye çeki verdi. Galada çocuk mankenler, Rusya'nın popüler sanatçıları Alexey Kondakov, Yury Peterson, Mikhail Zvezdinsky, Nikita Malini ve Ragimov Elman ile Rus oryantal de sahneye çıktı.

‘Fashion House' adlı firmanın genel koordinatörü Vadim Khusainov, yarışmanın elemelerinin Rusya ayağını, Rusya ve Türkiye arasındaki ilişkilere katkıda bulunmak amacıyla Alanya'da düzenlediklerini söyledi. Yarışmaya katılan güzellerden 15'inin, şimdiden film şirketleri ile sözleşme imzaladıklarını belirten Khusainov, “Bizim için yarışmayı kimin kazandığı önemli değil. Önemli olan yarışmacılarımızın buraya gelen yapımcılar ve rejisörlerle anlaşma yapmaları” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!