Kanlı arife: 15 ölü, 58 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Kanlı arife: 15 ölü, 58 yaralı
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 19, 2009 13:08

Ramazan Bayramı’nın arifesinde trafik terörü yine iş başındaydı… Akraba ziyareti ve tatil için yola çıkan birçok sürücü maalesef kaza yaparak hayatını kaybetti… Saat 13.00 itibari ile ajanslara tam 16 trafik kazası haberi düştü… Çeşitli illerde meydana gelen kazalarda 15 vatandaşımız hayatını kaybederken, 58 vatandaşımız ise yaralandı… İşte Türkiye’deki kanlı arife gününün özeti:

Haberin Devamı

ACIPAYAM'DA TRAFÄ°K KAZASI: 6 YARALI


Denizli'nin Acıpayam ilçesinde meydana gelenÂtrafik kazasında 6 kiÅŸi yaralandı.


Acıpayam-Denizli yolunda, Cristhian Temoshuber (47)Âyönetimindeki 07 ZM 655 plakalı otomobil ile DurmuÅŸ DoÄŸan'ın (53) kullandığı 32ÂHT 696 plakalı otomobil çarpıştı.


Kazada DurmuÅŸ DoÄŸan, eÅŸi Melek (49) ve kızı Merve DoÄŸan (18) ileÂCristhian Temoshuber, Inge Zarza (29) ve rehber Mehmet Ramazan Gemici (50)Âyaralandı.


Yaralılar, Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kalçasının kırıldığıÂbildirilen Inge Zarza'nın Pamukkale Ãœniversitesi Tıp Fakültesi HastanesineÂkaldırılacağı öğrenildi.


ÇANKIRI'DA TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ, 2 YARALI


Çankırı'nın, Atkaracalar ilçesi Susuz köyüÂmevkisinde meydana gelen trafik kazasında iki kiÅŸi öldü, 2 kiÅŸi yaralandı.

Haberin Devamı


Ä°stanbul'dan Çankırı'ya gelen, sürücüsünün kimliÄŸi belirlenemeyen 61 KÂ9934 plakalı tır ile karşı istikametten gelen Zekeriya Kütük yönetimindeki 34 FTRÂ70 plakalı van tipi araç, E-80 kara yolunun Aymazlar Petrol 1. kilometresindeÂçarpıştı.


Kazada, sürücü Zekeriya Kütük ve aynı araçta bulunan kimliÄŸi henüzÂbelirlenemeyen bir kiÅŸi, olay yerinde hayatını kaybetti.


Tır sürücüsü ve ikinci sürücü ise yaralandı. Yaralılar Atkaracalar ilçeÂhastanesine kaldırıldı.


Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


KONYA'DA TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ, 4 YARALI


Konya'da kamyonetin devrilmesi sonucu 2 kiÅŸiÂöldü, 4 kiÅŸi yaralandı.

 

Mehmet Aksoy (28) idaresindeki 42 DE 541 plakalıÂkamyonet, Derbent ilçesi yakınlarında yoldan çıkarak devrildi.


Kazada sürücü ile 2 yaşındaki oğlu Bayram Aksoy, olay yerinde öldü.


Sürücünün eÅŸi Hasibe (28), çocukları Mehmet Ali (4) ve 3 aylık olduÄŸuÂöğrenilen bebekleri Ali Emre ile Cennet Aksoy (24) yaralandı.


Ilgın Vefa Tanır Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların, hayatiÂtehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.


GÖLHİSAR'DA TRAFİK KAZASI: 11 YARALI


Burdur'un Gölhisar ilçesi ÇamköyÂyakınlarındaki trafik kazasında 11 kiÅŸi yaralandı.

Haberin Devamı


Sürücülerinin kimlikleri henüzÂöğrenilemeyen 28 AK 181 plakalı kamyonet ile karşı yönden gelen 20 YV 456 plakalıÂpanelvan tipi minibüs Çamköy yakınlarında çarpıştı.


Kazada, bazıları ağır olmak üzere 11 kiÅŸi yaralandı. Yaralılar, Gölhisar,ÂAcıpayam ve Denizli'deki hastanelere kaldırıldı.

 

KIRIKKALE'DE TRAFÄ°K KAZASI: 9 YARALI

      Â

Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı.


Ankara'dan Çorum'a giden Durmuş Kardeşler’in kullandığı 06 AC 8296 plakalı otomobil, direksiyon hâkimiyetinin kaybolması sonucu Kırıkkale-Samsun Kara yolu'nun 40. kilometresinde devrildi.


Kazada otomobilde bulunan Sezer, Tülin, Ä°nci, Osman ve Dursun KardeÅŸlerÂile Seher, Sıla, Selma ve SavaÅŸ KoÅŸan yaralandı.

Haberin Devamı


Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

 

ÇANKIRI'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI

       Â

Çankırı'nın Şabanözü ilçesindeki trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

 

Turan Dişli (50), yönetimindeki 06 BM 8911 plakalı otomobil, Şabanözü ilçesi Çerçi köyü yakınlarında, yoldan çıkarak devrildi.


Kazada otomobildeki Emine Sinekoğlu (72) hayatını kaybetti, yaralanan sürücü ile Nuran (36) ve Aylin Bilge Dişçi (7) Şabanözü Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.


AFYONKARAHÄ°SAR'DA TRAFÄ°K KAZASI: 5 YARALI

       Â

Afyonkarahisar'daki trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Haberin Devamı


İbrahim Fındık idaresindeki 45 Y 3184 plakalı otomobil, Afyonkarahisar-Konya kara yolunun 26. kilometresinde şarampole devrildi.


Kazada yaralanan sürücü İbrahim ve Nazife Fındık ile Fatma, Yunus ve Yasemin Akın, Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı.


HANÖNÜ'NDE TRAFİK KAZASI: 6 YARALI

       Â

Kastamonu'nun Hanönü ilçesi yakınlarındakiÂtrafik kazasında aynı aileden 6 kiÅŸi yaralandı.

 

Ä°stanbul'dan Sinop'un Ayancık ilçesine giden MevlütÂKeskinsoy yönetimindeki 34 BD 2190 plakalı otomobil, Hanönü yakınlarındaÂdevrildi.


Kazada, sürücü Mevlüt ile Nejdet (41), Zöhre (46), Semire (41), ArmaÄŸanÂ(8) ve Emirhan Keskinsoy (7) yaralandı.


Yaralılar, Hanönü Merkez Sağlık Ocağındaki ilk müdahalenin ardından Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Haberin Devamı

KAZIMKARABEKİR'DE TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ, 1 YARALI

       Â

Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesindekiÂtrafik kazasında 2 kiÅŸi öldü, 1 kiÅŸi yaralandı.


Nedime SabancıoÄŸlu (38) yönetimindeki 07 NKA 21Âplakalı otomobil, Özyurt köyü giriÅŸinde devrildi.


Kazada, sürücü Nedime ile oğlu Yasin Sabancıoğlu (17) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Elif Sabancıoğlu ise Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Ailenin, tatil için gittikleri Mersin'den Antalya'ya dönmek üzere yola çıktıkları, ancak yanlışlıkla Özyurt köyü yoluna girdikleri öğrenildi.

 

ESKİŞEHİR'DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI


Eskişehir'de meydana gelen trafik kazasında 1 çocuk öldü, anne ve babası yaralandı.


Ä°zmir'den EskiÅŸehir'deki yakınlarına bayram ziyareti için geldiÄŸi bildirilen Ahmet Özgün idaresindeki 35 AAE 19 plakalı otomobil,ÂEskiÅŸehir-Kütahya kara yolunun 19. kilometresinde ÅŸarampole devrildi.


Kazada Eren Özgün (12), olay yerinde hayatını kaybetti.

 

BAÅžKENTTE TRAFÄ°K KAZASI: 1 YARALI


Ankara'da meydana gelen trafik kazasında birÂkiÅŸi yaralandı.


Esat Caddesi'nde, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 06 GT 922 plakalı otomobil, 99 numaralı binanın önünde elektrik direğine çarptı.


Savrulan ve bir binanın garaj giriÅŸinde park halindeki bir otomobileÂçarparak duran araçta bulunan ve kimlikleri henüz belirlenemeyen iki kiÅŸi,Âçevredekilerin yardımıyla çıkarıldı.

 

ÇANKIRI'DA TRAFİK KAZASI: 3 ÖLÜ, 2 YARALI


Çankırı'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında, 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.


Gece geç saatlerde Çardaklı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, KurÅŸunlu'dan ÇerkeÅŸ yönüne giden Necati AydoÄŸan'ın (34)Âyönetimindeki 34 GL 4554 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Aydın Kütük’un kullandığı 34 TE 657 plakalı kamyonetle çarpıştı. Bu sırada ÇerkeÅŸ yönünden gelen Ä°smail Kantar yönetimindeki 53 HE 888 plakalı otobüs de her iki araca da çarptı.


Kazada kamyonetin şoförü Aydın Kütük ile aynı araçta bulunan kimliği henüz belirlenemeyen 2 kişi yaşamlarını yitirdiler.

 

KIRIKKALE'DE TRAFİK KAZASI: 3 ÖLÜ, 3 YARALI

       Â

Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazasında, 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.


Ankara'dan KırÅŸehir yönüne giden Mikail Atmaca’nın kullandığı 06 KFC 92 plakalı otomobil, Kırıkkale-Kayseri karayolunun 45.Âkilometresinde ÅŸarampole devrildi.


Kazada, otomobilde bulunan Rabia Gürlek (16) olay yerinde, Derya GürlekÂ(21), kaldırıldığı Kırıkkale Yüksek Ä°htisas Hastanesi'nde, 9 aylık hamile olduÄŸu öğrenilen Kiraz Atmaca ise Kırıkkale Ãœniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaÅŸamını yitirdi.

 

TRAFİK KAZALARI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI


Afyonkarahisar, Samsun ve Bursa'daki trafik kazalarında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.


Afyonkarahisar'da, Mustafa Tonka idaresindeki 34 MDU 52 plakalı kamyonet, Afyonkarahisar-İzmir kara yolunun 22. kilometresinde, Yusuf Ortapedik yönetimindeki 42 P 9973 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Kamyonetteki Ali Özcan, hayatını kaybetti.

 
Samsun'un Kavak ilçesinde, Samsun yönüne giden Fatih Gür'ün (45)Âkullandığı 55 EE 662 plakalı otomobil, Hacıllı sapağı mevkisinde devrildi.ÂYaralanan sürücü Fatih ve Åžeyda Gür (11), Samsun Mehmet Aydın EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesine kaldırıldı.


Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, Kasım Ä°nanç (62) idaresindeki 16 SÂ7049 plakalı servis minibüsü, Yakın Çevre Yolu'nda, Kazım KüçükoÄŸlu (55)Âyönetimindeki 16 NC 262 plakalı tıra arkadan çarptı. Araçta sıkışan sürücü Ä°nanç,Âitfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmasıyla çıkarıldı. Yaralanan Ä°nanç, Bursa Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!