Marsel veda etti

Güncelleme Tarihi:

Marsel veda etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2009 09:30

Sezonun 4. Grand Slam'i olan ABD Açık Tenis Turnuvasında temsilcimiz Marsel İlhan ikinci turda karşılaştığı rakibi ABD'li John Isner'a 6-3, 6-4 ve 7-6'lık setlerle mağlup olarak turnuvaya veda etti ve bir Grand Slam turnuvasında 3. tura yükselen ilk Türk tenisçi olma şansını da kaybetti.

Haberin Devamı

Temsilcimiz Marsel İlhan mücadelede pek fazla varlık gösteremezken ABD'li John Isner'in kullandığı etkili servisler maçı kazanmasında büyük etken oldu. Isner, mücadelenin ilk setinde 5 ace ile sayı kazanırken maç genelinde 18 ace ile sayı kazandı. Milli tenisçimiz Marsel İlhan ise ilk iki sette rakibi karşısında etliki olamazken tie - break'e giden son sette de rakibine 7-1 yenilerek turnuvaya veda etti. Marsel mücadelede bir kez rakibinin servisini kırarken 2 ace 1 çift hata ile oynadı.

Marsel İlhan, ilk turda 2-1 geriye düştüğü 3 saat 22 dakikalık müthiş bir maç sonunda Belçikalı Christophe Rochus’u 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı. ABD'li John Isner 3. turda Andy Roddick - Marc Gicquel eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!