Bodrum’da sergi

Ayça Ersoy’un “Renklerin Getirdikleri” adlı resim sergisi Bodrum, Dibekli Han’da sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Bugüne kadar 4 sergi açan sanatçının bir önceki sergisi Büyük Kulüp Sanat alanında sergilenmişti. “Mutluluğu tatmanın tek yolu onu paylaşmaktır” diyen resam Ersoy, yıllar once geçirdiği trafik kazası sonucu Oxford’daki eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalmış ve sanatçı ressam Nilo’nun teşvikiyle resim yapmaya başlamış. Ersoy’un sergisini gezmeye gelenler arasında Filiz Akın da vardı.

Kızları mezun oldu

Ayşen-Hüsnü Özyeğin’in kızları Ayşecan Oktay geçtiğimiz ay Amerika’da okuduğu okuldan mezun oldu. Kaliforniya’daki Stanford Üniversitesi’nde okuyan Ayşecan’ın mezuniyet törenine katılan Özyeğin çifti, geçtiğimiz hafta ıstanbul’a döndü. Jale-Ertan Oktay çiftinin oğulları Görkem ile evli olan Ayşecan Özyeğin Oktay şimdilik Türkiye’ye dönmeyi düşünmü-yormuş, Kaliforniya’da kalıp iş hayatına atılmak istiyormuş.

Güzellik tüyoları

Olay’in marka elçisi Avustralyalı ünlü moda yazarı Deborah Hutton, markanın yeni ürünü olan Regenerist mikro yapılandırıcı kremin tanıtımı için Türkiye’ye geldi. Topaz Restaurant’da gerçekleşen tanıtım davetinde Hutton, ıstanbul cemiyet hayatının ünlü isimleriyle güzellik sırlarını paylaştı. Organizasyonunu Tuğba Peksayar ve Işıl Sarraf’ın sahibi olduğu TIPS tarafından gerçekleştirilen davete aralarında Gülbin Simitçioğlu, Heves Ekinci, Sema Yurtoğlu ve kızı Saba’nın da bulunduğu ünlü isimler katıldı.

Baba-kız gezdiler

Kaya Çilingiroğlu önceki gün İstinye Park’ta kızı Zehra ile buluştu. Kaya Bey, eski eşi Hülya Avşar’ın mekana getirdiği kızıyla yemek yedi ve alışveriş yaptı.

Modacıları aynı

Gazeteci Ayşe Özyılmazel ve şarkıcı Burcu Güneş’in modacıları aynı. Özyılmazel’in Gecce.com’un davetinde giydiği kıyafetin aynısı giyen Güneş önceki gün objektiflere yansıdı. Mavi renkli, askısız, göğüs dekolteli mini elbise, son ayların gözde modacılarından Ezra&Tuğba Çetin kardeşlerin imzasını taşıyor.

Bayramda Avrupa’da

Ali Ağaoğlu, Ramazan Bayramı’nı Avrupa’da geçirmeye karar verdi. Ali Bey, bayram tatilinde sevgilisi Sofia Larina ile mini bir Avrupa turu planlıyormuş. ışlerinin yoğunluğu nedeniyle tatilini fazla uzatmayacağını, birkaç günde olsa Avrupa’ya uçacağını belirten Ağaoğlu, inşaat sektöründeki canlanmanın tüm ekonomiye yansıyacağını da söyledi.

Klip çekiyor

DJ Suat Ateşdağlı, Reina ile yollarını ayırdıktan sonra yaz aylarında CD’lerinin tanıtımı için Türkiye turnesine çıkmıştı. Ateşdağlı ile önceki gün Nişantaşı’nda karşılaştım. Ayaküstü sohbetimiz esnasında, Bennu Gerede’nin ilk eşi Koray Erkaya’nın yönetmenliğinde klip çekeceğini ve mekân olarak da Joke Perestroyka’yı kullanacağını söyledi.
Yazarın Tüm Yazıları