Bursa'da inanılmaz kaza

Güncelleme Tarihi:

Bursada inanılmaz kaza
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2009 15:00

BURSA'nın Gürsu İlçesi'nde, aşırı yüklü kamyon viraja hızlı girince, kaldırımda yürüyen 36 yaşındaki Sevda Kart ve 4 yaşındaki kızı Gözde Nur'un üzerine devrildi. Kamyon kasasının altında kalan anne-kız sivil savunma ekiplerinin de katıldığı uzun uğraşlar sonucu çıkarıldı. Anne Sevda Kart, kazayı kırıklarla atlatırken, ağır yaralanan minik Gözde Nur, hastanede yaşam savaşı veriyor.

Haberin Devamı

Kaza dün gece Gürsu İlçesi'nde Yeşim Tekstil fabrikası yanındaki servis yolunda meydana geldi. Ali Keskiner (36) yönetimindeki 01 PA 270 plakalı kumaş ve demir yüklü kamyon, altyapı çalışması nedeniyle verilen tahliye yolda viraja hızlı girince yan yatarak, o sırada kaldırımda yürüyen Sevda Kart ve kızı Gözde Nur'un üzerine devrildi. Yan yatan kamyonun altında kalan anne-kız sivil savunma ekiplerinin de katıldığı uzun uğraşlar sonucu çıkarıldı

Dün doğum gününü kutlayan minik Gözde Nur'un kalbi Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılırken yolda durdu. Ambulansta yapılan müdahale sonucu yeniden hayata döndürülen ve yoğun bakıma alınan Gözde Nur'un durumu ciddiyetini koruyor.

Haberin Devamı

Yenidoğan Mahallesi'ndeki evlerinden Karapınar Mahallesi'nde oturan Fatma Kars'ı ziyarete giderken kazada yaralanarak, Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılan Sevda Kart'ın ise bacak ve kollarında kırıklar bulunuyor.

Kazayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Jandarma kazaya neden olan Sürücü Ali Keskiner'i gözaltına aldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!