Nurettin'le ağlayarak ayrıldık

Güncelleme Tarihi:

Nurettinle ağlayarak ayrıldık
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2009 00:00

Bora Kozanoğlu ile evlilik hazırlıkları yapan Eda Taşpınar, Nurettin Hasman’la ayrılığı için “Yazıldığı çizildiği gibi değil hiçbir şey. Birbirimize sarılarak, gözyaşları dökerek ayrıldık. Sanıldığı gibi kolay olmadı. Bu kararı verdikten sonra da ayrılığı nasıl duyuracağımızı konuştuk” dedi.

Haberin Devamı

BU MUTLULUK MAZİ OLDU (FOTO - GALERİ)   

Nurettin Hasman’ı haklı bulduğumu, Eda Taşpınar’ın halkla ilişkilerci arkadaşıyla oturup Hasman’la konuşmadan önce ayrılık haberini gazetelere duyurduğu için dün yazmıştım.Eda Taşpınar, aradı dün.

“Söylenildiği, yazıldığı çizildiği gibi değil hiçbir şey” dedi ve devam etti: “Bu ilişkiyi ben tek başıma bitirmiş değilim.Nurettin Bey’le oturup birlikte karar verdik ayrılmaya. Birbirimize sarılarak, ağlaşarak, gözyaşları dökerek ayrıldık. Sanıldığı gibi hiç kolay olmadı bu iş... Bu kararı verdikten sonra da ayrılığı nasıl duyuracağımızı konuştuk. Halkla ilişkilerci Senem Çapa, Nurettin Bey’in çok yakın arkadaşı. Onunla konuştuk ve bir metin yazarak gazeteye duyurmaya karar verdik. Nurettin Bey, bu sürecin tamamının içindeydi. Ondan habersiz ben böyle bir şey yapmış değilim. Ağlayarak, gözyaşlarıyla bitirdiğimiz bir ilişkinin ardından ben böyle bir şey yapmam”..

               

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!