Artık sinemadan teklif gelmiyor

Güncelleme Tarihi:

Artık sinemadan teklif gelmiyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2009 12:58

Aydan Şener, önceki gün NTV’de yayınlanan “Haber Merkezi Hafta Sonu programının canlı yayınına telefonla bağlandı ve Gülay Afşar’ın sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

AYDAN ŞENER FOTOĞRAFLARI

Sinema sektörüne sitem eden ünlü oyuncu, “Zamanında benim kadar sinema teklifi alıp da geri çeviren bir oyuncu daha yoktu. Kendimi içinde hissetmediğim senaryolar geldiği ve sinemanın o dönem içinde bulunduğu şartlardan dolayı birçok teklifi geri çevirdim. Ama şu son birkaç senedir de gelen herhangi bir teklif olmadı” dedi. Bir edebiyat uyarlamasında yer almayı çok istediğini belirten Şener, gönlünde yatan rolü de ekran başındakilerle paylaştı:

“Biraz pahalı prodüksiyonlar olduğu için kanallar pek yanaşmıyor ama ben bir Osmanlı sultanını oynamayı çok isterim. Safiye Sultan ya da Hürrem Sultan’ı oynayabilirim. Bu tür prodüksiyonlara ihtiyaç olduğuna inanıyorum.”

Sevişme sahnesinde oynamam                

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir röportajına “Sinemada sevişme sahnelerinde oynarım” başlığının atılmasından rahatsız olduğunu söyleyen Aydan Şener, şöyle konuştu: “Benim öyle bir iddiam yok. Yani sadece belki çok hafif bir esneme, o da çok gerekiyorsa olabilir. Ben bu saatten sonra artık o şekilde beyazperdede görünmekten hoşlanmam. Tabii ki oyuncuysanız her şeyi oynayacaksınız ama zaten bana böyle bir teklif gelmez. Ben her sinema filminde bu tür sahneler olmalı düşüncesine de katılmıyorum.

Çağan Irmak’ın ‘Babam ve Oğlum’ filminde hiçbir açık sahne veya öpüşme sahnesi yoktu, buna rağmen film çok beğenildi. Yani seyircinin böyle bir beklentisi yok. Bizde nedense sinema filmi oldu mu akla hemen sevişme sahneleri, açık açık sahneler geliyor. Çağan Irmak ile çalışmayı ben de çok isterdim.”

İlle de bir sinema filmi ya da dizide oynamak gibi bir ısrarının olmadığını da sözlerine ekleyen Şener, “Hiç oyunculuk yapmayabilirim. Bu işi yarın bırakabilirim de” dedi.         

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!