69 yaşındaki motosikletli kazada öldü

Güncelleme Tarihi:

69 yaşındaki motosikletli kazada öldü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2009 17:18

Otomobilin çarpması güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi

BURSA’nın Mustafakemalpaşa İlçesi Tatkavaklı Kavşağı'nda bir otomobilin çarptığı 69 yaşındaki motosiklet sürücüsü Lütfü Sucukçu yaşamını yitirdi. Kaza güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Çevredekiler, aynı yerde sık sık kaza olduğunu belirterek köprülü kavşak yapılmasını istedi.
Bursa’dan Balıkesir yönüne giden Bedri Akbal yönetimindeki 16 JBB 87 plakalı otomobil, 16 EBN 56 plakalı motosikleti ile Tatkavaklı Beldesi’nden Mustafakemalpaşa’ya gelmek için anayoldan karşıya geçmeye çalışan Lütfü Sucukçu’ya çarptı. Tatkavaklı’da bulunan akrabasını ziyaretten dönen 3 çocuk babası Lütfü Sucukçu, çarpmanın etkisi ile yaklaşık 10 metre sürüklendikten sonra olay yerinde öldü. Sucukçu’nun yaşamını yitirdiği kaza anı kavşakta bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Yaşanan olayın ardından kaza yerinde toplanan çevredekiler, kavşakta sık sık ölümlü kazaların meydana geldiğini belirterek, terminal girişine yapılan köprülü kavşağın bir benzerinin Tatkavaklı girişine de yapılmasını istedi.

Otomobil sürücüsü Bedri Akbal, kazanın ardından gözaltına alınırken, soruşturma sürdürülüyor.

SE(NG/CK) (FOTOĞRAF)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!