Hedonist Eda

Güncelleme Tarihi:

Hedonist Eda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2009 00:00

Tempo ekibi, “yaşamınamacı sadece zevk almak ve mutluluktan ibaret” fikrini benimseyen “hedonist”lerden ilham aldı ve Binboa Vodka ile bir parti organize etti. Geçtiğimiz hafta sonu Çeşme-Alaçatı’da düzenlenen “Tempo-Binboa Hedonist Summer Party 2009”, ıstanbul ve ızmir cemiyet hayatının önde gelen isimlerini buluşturdu. 300’ü aşkın kişinin katıldığı partinin konukları arasında Eda Taşpınar da vardı. DJ Cüneyt Kurt’un müzikleriyle kendinden geçen Taşpınar, dans konusundaki tüm hünerlerini sergiledi.

Haberin Devamı

HEDONİSTLER ALAÇATI'DA

Yenilenen yüzüyle Türkiye’nin lider dergilerinden Tempo ve “Gece bizden sorulur” sloganıyla eğlence hayatına yön veren Binboa Vodka’nın ortaklaşa düzenlediği “Tempo-Binboa Hedonist Summer Party 2009”, davetlilere Çeşme-Alaçatı’da unutulmaz bir gece yaşattı.

Hayattan keyif almanın tek amaç olması gerektiğini savunan “hedonizm” konseptiyle Alaçatı’daki O Ev Butik Otel’de gerçekleşen partiye 300’ü aşkın davetli katıldı. ıstanbul ve ızmir cemiyet hayatını buluşturan partide, konuklar görkemli kostümleriyle Yunan tanrıçalarını anımsatan kadınlar tarafından karşılandı.
Eda Taşpınar, Dünya Sörf şampiyonu Bora Kozanoğlu, Ahmet ve Ayşegül Hotiç, Sinan Öncel, Çağla Kubat, Kaan Urgancıoğlu, Rıza Karaçam, Can Ateş ve sevgilisi Selin Ortaçlı, Onur Baştürk, ıclal Aydın, kendini hedonizm rüzgarına bırakan isimler arasındaydı...
Parti, efsane DJ Cüneyt Kurt’un müzikleriyle ateşlendi. Kurt’un müzikleri davetlilere romantik bir yaz akşamı yaşattı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!