Başbakan Erdoğan'ın oğlu terhis oldu

Güncelleme Tarihi:

Başbakan Erdoğanın oğlu terhis oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2009 09:12

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, vatani görevini yaptığı Burdur 58. Piyade Er Eğitim Alay Komutanlığı'ndan terhis oldu.

Haberin Devamı

BİLAL ERDOĞAN'IN YEMİN TÖRENİ

Dünya Bankası'nda görev yapan Bilal Erdoğan, Burdur 58’nci Piyade Eğitim Alayı’nda, döviz bedelli olarak 3’ncü Tabur 2’nci Bölük'te yaptığı askerliğini bitirerek bu sabah saat 08.30’da kışladan ayrıldı. Bilal Erdoğan'ın da bulunduğu 115'inci dönemde vatani görevlerini yapan 5 bin 500 asker, Burdur Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Hayta tarafından uğurlandı. Bilal Erdoğan’ı uğurlamak için Burdur Valisi Halil İbrahim Özçimen de kışlada hazır bulundu.

Sırtında Türk Bayrağı asılı olarak nizamiyenin kapısında görünen Bilal Erdoğan’ı kapıda Başbakanlık koruma ekibi karşıladı. Erdoğan, koruma ekibiyle birlikte Burdur’dan ayrılarak Antalya’ya geçti.

TMSF Başkanı Ahmet Ertürk’ün oğlu Mustafa Ertürk de Burdur’da yaptığı döviz bedelli askerlik görevini tamamlayarak terhis olan askerler arasında yer aldı.

Haberin Devamı

Bu sezon Beşiktaş’a transfer olan milli futbolcu Nihat Kahveci'nin ise iki gün geç teslim olduğu için cuma günü terhis olacağı öğrenildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!