Jackson’ın cenazesi için 1.6 milyon kişi başvurdu

Güncelleme Tarihi:

Jackson’ın cenazesi için 1.6 milyon kişi başvurdu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2009 00:00

Geçtiğimiz hafta 50 yaşında ölen ünlü pop yıldızı Michael Jackson’ın cenaze töreni için her türlü önlem alındı ama polis yine de endişeli. 11 bin bilet için 1.6 milyon kişinin başvurduğunu belirten polis yetkilileri, Jackson hayranlarının cenaze törenini evlerinde televizyondan izlemelerini tavsiye etti.

Haberin Devamı

NEVERLAND'IN İÇİNDEN İLK KARELER

MICHAEL JACKSON VE UNUTULMAZ BILLIE JEAN ŞARKISININ KLİBİ

ÖLÜMÜNDEN 48 SAAT ÖNCESİ/VİDEO

JACKSON'IN SON PROVASINDAN KARELER

ÖLÜMÜNDEN SONRA TRİLYONLUK PAZAR OLUŞTU

MICHAEL JACKSON'IN HAYRANLARI YASTA

İŞTE TÖRENİN YAPILACAĞI YER

GEÇTİĞİMİZ hafta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden “Popun Kralı” Michael Jackson’ın salı günü yapılacak cenaze törenine ayrılan 11 bin bilet için 1.6 milyon kişi başvurdu. Los Angeles şehrinde Staples Merkezi’nde gerçekleşecek olan cenaze töreni için Internet üzerinden yapılan satışta rekor bir katılım görüldü. Organizatörler yüz binlerce kişinin arasından çekiliş yapılacağını duyurdu. Çekilişin sonuçları bugün itibariyle açıklanmış olacak. Yoğun güvenlik önlemleri alan Los Angeles polisi ise cenazenin yapılacağı merkezin önünde izdiham olacağını belirterek, Jackson hayranlarına cenazeyi televizyonlarından izlemelerini tavsiye etti. Polis cenazeye 250 bin ile 700 bin arasında katılımcı bekliyor.

‘Jackson’ın hayaleti’

Öte yandan, geçen hafta CNN’ de canlı yayınlanan programda Michael Jackson’ın ağabeyi Jermaine Jackson’ın Larry King ’e röportaj verirken, çekim sırasında Michael Jackson’ın çok sevdiği Neverland’ın içi de izleyicilere tanıtıldı. Evin içinde yapılan çekimlerin 28. saniyesinde koridorda siyah bir karartı geçiyor. Canlı yayında çekilen görüntülerdeki karartının gölge olup olmadığı henüz bilinmiyor. İnternette ise “Jackson’ın hayaleti dolaşıyor” yorumları yapılıyor.

Jackson’ın beyni

Michael Jackson’la ilgili olarak dünkü pazar gazeteleri özel bir haber yayımladı. Daily Mirror’ın özel haberine göre, Michael Jackson beyinsiz olarak defnedilecek. Jackson’ın beyni, ölümüyle ilgili soruşturma için alınmıştı. Üç hafta daha beklemek istemeyen aile, ünlü şarkıcı’nın beyinsiz gömülmesine karar verdi.

Jackson’ın sevgilisi

Gazete, Michael Jackson’ın sevgilisi olduğunu iddia ettiği bir kadının fotoğrafını da yayımladı. Jackson’ın, çocuklarının dadısı Uganda doğumlu Grace Rwaramba ile ölmeden önce büyük aşk yaşadığı dedikosu var.

Jackson’a baskın

MICHAEL Jackson’ın, “Hayatımın en zor günleri” dediği taciz suçlamalarının yöneltildiği zaman polisin ünlü şarkıcının Neverland’daki köşküne yaptığı baskının fotoğrafları da yayımlandı. Baskında şarkıcının özel eşyalarına polisin el koyduğu anlar görüntüleniyor. Ayrıca Michael Jackson’ın 1996’daki sorgu videosu da ilk kez yayınladı.

Pop starı için 12 metrelik heykel

MICHAEL Jackson hayranları dünyanın dört bir yanında ünlü popçu için törenleri düzenliyor. Bunlardan biri de İsviçre’nin Zürih kentine yakın Regensdorf bölgesinde yapıldı. Binlerce Jackson hayranı iki gündür sergilenen 12 metre uzunluğundaki dev heykelin önünde bir araya geldi. Jackson’ın ünlü sahne aksesuvarlarının da olduğu heykelin önü çiçeklerle doduruldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!