Trafik kazalarında bugün: 14 ölü 67 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Trafik kazalarında bugün: 14 ölü 67 yaralı
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 04, 2009 11:56

Bulgaristan'ın Lübimets ile Svilengrad kasabası arasındaki trafik kazasında, 1'i çocuk, 7 kişilik gurbetçi ailesi hayatını kaybetti.Bugün ise meydana gelen kazalar sonucunda toplam 14 kişi öldü, 67 kişi ise yaralandı...

Haberin Devamı

İşte kazalardan fotoğraflar 

Bulgaristan'daki korkunç kazadan fotoğraflar

BULGARİSTAN'DA KAZA: 7 TÜRK ÖLDÜ

Bulgaristan'ın Lübimets ile Svilengrad kasabası arasındaki trafik kazasında, 1'i çocuk, 7 kişilik gurbetçi ailesi hayatını kaybetti.

Almanya'dan Türkiye'ye gelmek üzere Bulgaristan'dan transit geçiş yapan ve henüz kimlikleri öğrenilemeyen gurbetçi ailenin bulunduğu BS OU 8778 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen Zoran İskaoviç'in kullandığı BG 905031 plakalı Sırp yolcu otobüsü çarpıştı. Kapıkule Sınır Kapısı'na 20 kilometre kadar mesafedeki kazada, minibüste bulunan gurbetçi ailenin 1'i çocuk, 7 ferdi hayatını kaybetti.

Kazada Sırp otobüsünün sürücüsü ile kaza yapan minibüse ardadan çarpan başka bir gurbetçi ailesinin bulunduğu minibüsteki 3 Türk de yaralandı. Yaralıların çevredeki hastanelerde tedavi altına alındığı bildirildi.

Haberin Devamı

Bu sabah saat 06.15'teki kazada hayatını kaybeden Türklerin cesetleri, kazayla ilgili inceleme yapılacağı gerekçesiyle, ceset torbaları içerisinde olay yerinde bekletiliyor.

KÄ°MLÄ°KLER BELÄ°RLENDÄ°

Almanya'dan Türkiye'ye gitmek üzere  Bulgaristan'dan transit geçiş yaparken Lübimets kasabası yakınında karşı yönden  gelen bir Sırp otobüsüyle çarpışan Alman plakalı minibüste ölen Türk  vatandaşlarının isimleri belirlendi.

Türkiye'nin Filipe başkonsolosluğundan edinilen bilgiye göre kazada  Büyükkılıçoğlu ailesinden 6 kişi ve Soner Kılıç (39) adlı bir Türk vatandaşı  hayatını kaybetti.

Kazada ölenlerin isimleri şöyle: Memiş Büyükkılıçoğlu (49), Kezban  Büyükkılıçoğlu (45), Murat Büyükkılıçoğlu (18), Uğurcan Büyükkılıçoğlu (11),  Özlem Büyükkılıçoğlu (22), Abdülsamet Büyükkılıçoğlu (19).

Yetkililer, kazada ölenlerin yakınlarına ulaşılmaya çalışıldığını  söylediler.
      
Kazada gurbetçi ailenin bulunduğu minibüsteki eşya yola ve çevreye dağılırken, Sırp otobüsünün bagaj kısmı da kırım aracı ile kesilerek, içindeki eşya alındı.

Kaza nedeniyle kara yolunun trafik ulaşımına kapandığını belirten Bulgar yetkililer, Türkiye'ye gitmek isteyen gurbetçileri, Svilengrad kasabası üzerinden geçiş yapmaları için yönlendiriyor.

Haberin Devamı

UŞAK'TA TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ, 13 YARALI

Uşak'taki trafik kazasında 2 kişi öldü, 13 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Uşak-Afyonkarahisar kara yolunun Kaplangı yol ayrımında, plakaları ve sürücülerinin kimlikleri henüz belirlenemeyen bir otomobil ile minibüs çarpıştı.

Kazada, 2 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 13 kişi, Uşak ve Banaz devlet hastanelerine kaldırıldı.

KÜTAHYA'DA KAZA: 1 ÖLÜ 26 YARALI

Kütahya'da yoğurt yüklü kamyon, temel eğitimlerini tamamlayıp Aydın'a dağıtım iznine giden havacı erler ile yakınlarının içinde bulunduğu minibüse arkadan çarptı. Yağış nedeniyle meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 26 kişi de yaralandı.

Kamyon ve minibüsün takla atarak devrildiği kazada kamyon şoförü İbrahim Coşkun'un yanında oturan amcasının oğlu 26 yaşındaki Serkan Coşkun olay yerinde öldü. Kazada çeşitli yerlerinden yaralanan minibüste bulunan 26 kişi ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan minibüs şoförü Beytullah Balcı ile Murat Beşiktaş (20), Ali Beşiktaş (13), Hatice Bayraktar (23), Nimet Beşiktaş (55), Mustafa Baş (20), Sevgi Baş (52), Semih Akkoyun (17), Feridun Demirtaş (46), Ümit Soğun (37), Hüseyin Soğun (3), Hüseyin Soğun (57), Samet Soğun (9), Ferhat Gökçen (17), Münevver Bakit (62), Nuriye Coşkun (34) ve Hüseyin Furkan Coşkun (6) Kütahya Devlet, Özer Arıcı (45) ile Tanju Akkoyun (19), Nesrin Sargın (24), Fatma Sağun (56), Suzan Murcar (47), Leyla Murcar (26), Birkan Sağun (20), Ayçin Sağun (10) ve Türkan Sağun'da (42) Evliya Çelebi Devlet hastanelerinde tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

KADÄ°RLÄ°'DE TRAFÄ°K KAZASI: 4 YARALI
       Â
Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki trafik  kazasında 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

Serap Tokuş'un (45) kullandığı 80 KF  071 plakalı otomobil, Cengiz Topel Mahallesi Osmaniye Caddesi'nde karşı yönden  gelen Harun Suvay'ın (34) kullandığı 80 KE 317 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada her iki aracın sürücüsü ile Serap Tokuş'un kullandığı otomobilde  yolcu olarak bulunan çocukları Ahmet Selçuk (14) ve Merve Nur Tokuş (13)  yaralandı.

Kadirli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların tedavi altına alındığı  ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

SÄ°Ä°RT'TE TRAFÄ°K KAZASI: 4 YARALI

Siirt'te meydana gelen trafik kazasında, 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, Kemal Beytekin'in (28) kullandığı 56 AD 509 plakalı otomobil, Siirt-Şirvan kara yolunun 5. kilometresinde, şarampole devrildi.

Kazada, sürücü Beytekin ile otomobildeki Ercan (30) ve Serkan Epönge (20) ile Kamil Varol (43) yaralandı.

Siirt Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan Beytekin ve Varol'un durumunun ağır olduğu öğrenildi.

GAZÄ°ANTEP'TE TRAFÄ°K KAZASI: 3 YARALI

Gaziantep'in Nizip ilçesindeki trafik kazasında baba ile 2 oğlu hafif yaralı kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Şimşek yönetimindeki 63 PL 860 plakalı otomobil, ilçe girişinde bulunan Sanayi Köprüsü'nde, yoldan çıkıp bir süre sürüklendikten sonra durdu.

Haberin Devamı

Kazada, hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Mehmet Şimşek ile oğulları Samet ile Muhammet Şimşek yaralandı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis tarafından Nizip Devlet Hastanesine kaldırılan baba ile oğullarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 RİZE'DE TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ, 1 YARALI

 Rize'nin Ardeşen ilçesindeki trafik kazasında, 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İhsan Erduran yönetimindeki 53 FH 677 plakalı otomobil, Karadeniz Sahil Yolu'nun Yeniyol mevkisinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı.

Kazada, yol kenarındaki duvara çarparak durabilen otomobilin sürücüsü Erduran, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Otomobilde bulunan Emine Erduran ile Selma Cengiz, Pazar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Emine Erduran, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Selma Cengiz ise ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Rize Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

OTOMOBİLLE TREN ÇARPIŞTI: 1 YARALI

Kayseri'de hemzemin geçitte otomobille trenin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.

Ömer Orbağı'nın (29) kullandığı 38 KL 509 plakalı otomobil, Kocasinan ilçesi Mevlana Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndaki hemzemin geçitte, aşırı hız nedeniyle duramayarak önce kapalı olan bariyerleri aşıp Orhan Bıyık yönetimindeki 43004 sefer sayılı yük treniyle çarpıştı.

Kazada yaralanan ve Kayseri Devlet Hastanesi'ne kaldırılan otomobil sürücüsü Orbağı'nın hayati tehlikesinin olmadığı, kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

SÄ°VAS'TA KAZA: 6 YARALI

Sivas'ta iki ayrı trafik kazasında, 4'ü çocuk 6 kişi yaralandı.

Hüseyin Kocael'in (43) kullandığı 58 NN 082 plakalı otomobil, Sivas-Kayseri kara yolunun Kızılırmak köprüsü yakınlarında devrildi. Yaralanan sürücü Kocael ile çocukları Şifa (11) ve Arif Kocael (13), Sivas Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Orhan Yıldız yönetimindeki, bir otobüs firmasına ait 58 NN 918 plakalı servis minibüsü, Kayseri Caddesi'ndeki havuzlu kavşaktan dönerken, araçta kapı koluyla oynayan 6 yaşındaki Aleyna Çifçi, bir anda kapıyı açarak yola düştü. Anne Şemsi Çiftçi (25) de Aleyna'yı kurtarmak için kucağındaki 3 yaşındaki diğer kızı Nisanur ile kapıya yöneldi. Bu sırada Şemsi Çiftçi de küçük kızıyla birlikte yere düştü.

Hafif yaralanan anne ile 2 kızı, ambulansla Sivas Devlet Hastanesine kaldırıldı.

KOCAELİ VE OSMANİYE'DE KAZA: 1 ÖLÜ 1 YARALI

Kocaeli ve Osmaniye'deki trafik kazalarında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, Çalyer köyünden Eğerceli köyüne giden Deniz Cihangir'in kullandığı 41 EK 525 plakalı traktör, Hanbar Pınarı mevkisinde devrildi. Traktörün altında kalan Cihangir, olay yerinde hayatını kaybetti.

Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde, Kadirli'den Sumbas yönüne giden Remzi Durmuş (59) yönetimindeki 80 AY 276 plakalı otomobil, Reşadiye köyü çıkışında, Fırat Emendağ'ın (20) kullandığı 80 KN 942 plakalı motosikletle çarpıştı. Yaralanan motosiklet sürücüsü Emendağ, Kadirli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

BAŞBAKAN'IN YAKIN KORUMASI ÖLDÜ

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın yakın koruması Bekir Candemir, Konya'nın Ilgın İlçesi'nde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Kazada, 4 kişi de yaralandı.

Kazada, Bekir Candemir ile aynı otomobilde bulunan eşi 39 yaşındaki Neriman, 11 yaşındaki ikiz çocukları Esra ve Ekrem Candemir ile yeğeni 15 yaşındaki Yeliz Candemir yaralandı.

GÄ°RESUN VE KOCAELÄ°'NDE KAZA: 4 YARALI

Giresun ve Kocaeli'ndeki trafik kazalarında 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Giresun'un Bulancak ilçesinde, Eyüp Ensar Öztürk (23) yönetimindeki 28 ND 187 plakalı otomobil, İsmetpaşa Mahallesi Ahmet Fatoğlu Caddesi'nde Samet Yıldız'ın (19) kullandığı 28 ND 056 plakalı otomobille çarpıştı. Yaralanan sürücüler Öztürk ile Yıldız, Bulancak Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Kocaeli'nin Derince ilçesinde, Ramazan Yalçın idaresindeki 41 FZ 329 plakalı kamyonet, Yenikent Mahallesi'nde rampadan inerken devrildi. Yaralanan sürücü Ramazan Yalçın ile kamyonetteki Yasin Yalçın, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!