Otomobil ikiye bölündü: Anne ve 2 kızı öldü

Güncelleme Tarihi:

Otomobil ikiye bölündü: Anne ve 2 kızı öldü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2009 13:48

Eskişehir'in Seyitgazi İlçesi'ne bağlı Ayvalı Köyü'ndeki akrabalarını ziyaret eden aile, Eskişehir'deki evlerine dönüş yolunda kaza geçirdi. 45 yaşındaki Metin Erten, yola fırlayan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki tel örgüleri aşıp ormanlık alana daldı ve ağaca çarpıp ikiye bölündü. Kazada, sürücünün eşi ile bugün karne alacak 2 kızı yaşamlarını yitirdi.

Haberin Devamı

KORKUNÇ KAZADAN FOTOĞRAFLAR

Kaza, Eskişehir- Seyitgazi karayolunun 3'üncü kilometresindeki Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığı yakınlarında meydana geldi. Seyitgazi İlçesi'ne bağlı Ayvalı Köyü'ndeki akrabalarını ziyaret eden, bir yakınlarının haftasonu yapılacak düğününün hazırlıklarına katılan aile, Eskişehir'deki evlerine dönmek üzere yola çıktı.

Metin Erten yönetimindeki 26 AY 813 plakalı otomobil, bir anda yola fırlayan köpeğe çarpamamak isterken direksiyon kontrolünü yitirdi. Savrulan araç, yol kenarındaki tel örgüleri aşıp ormanlık alana girdi ve bir ağaca hızla çarparak ikiye bölündü. Kazada, otomobildeki sürücü Metin Erten'in eşi 36 yaşındaki Raime Erten, kızları 16 yaşındaki Burcu Erten ve 14 yaşındaki Sevim Erten öldü. Sürücü Metin Erten ile araçta bulunan akrabaları 31 yaşındaki Dilek Okçu ve 12 yaşındaki Uğur Okçu, çağrılan ambulanslarla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

KARNELERİNİ ALAMADILAR

Kazada can veren Raime Erten ile kızları Burcu ve Sevim Erten'in cenazeleri, Cumhuriyet savcılığı tarafından yapılan otopsiden sonra yakınlarına teslim edildi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morgundan alınan anne ve 2 kızının cenazeleri, toprağa verilmek üzere Seyitgazi ilçesine bağlı Kümbet Köyü’ne götürüldü.

Kazada ölen abla Burcu Erten'in Eskişehir Yunus Emre Endüstri Meslek Lisesi 2'nci sınıf, kardeşi Sevim Erten'in de Cengiz Topel İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi oldukları ve karnelerini alacakları gün yaşamlarını yitirdikleri belirtildi.

3 yaralının tedavileri sürerken, İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!