GeriSeyahat Bitkisel yağlarla yaşınızı yok edin!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Bitkisel yağlarla yaşınızı yok edin!

Bitkisel yağlarla yaşınızı yok edin!

Cildin hücre etkinliğini de harekete geçiren doğal özlü kırışıklık önleyici ve giderici formül bulundu! Bu bitkisel yağın etkisı çok yönlü.

Güzellikte doÄŸal uygulamalar büyük ilgi görüyor.  Bunlar arasında yer alan bitkisel yaÄŸlar, güzellikte mucize dağıtıyor. Herbalist Tarkan GüveloÄŸlu, bitkisel yaÄŸlardan damlayan güzellikle ve gençlikle ilgili açıklamalar yaptı:Â

"Bitkisel ürünlerin güzellikteki etkisini merak eden, araştıran, okuyan  ve bunu uygulayan bir kuşak söz  konusu.  Yenilikleri takip ediyorlar ve bitkileri bilinçli olarak kullanıyorlar. Zaten insanoğlu da onlarca yapay ürünün içinde bunaldı. Dönüp dolaşıp doğal olana gidiyor.

Cildin taze ve diri olmasını herkes istiyor ama bunun için kullandığımız  ürünler ne kadar doğru?  Lekeli, kırışan ve yıpranan  ciltler için bitkisel yağlar çok etkili. Bu tip sorunlara çare bulmak  için doğada hayli reçete bulunuyor. Bu konuda bir doğal formülü harekete geçirdik.  Bitkisel yağlardan gençlik damlıyor. Erken yaşta hareket edilirse  sorunların üstesinden gelinebilir.  Yalnız şu var: Kırışıklar her yaşta oluşuyor.  Onlarla mücadele eden genç ve orta  yaş kadını, cilt bakım uygulamalarındaki bazı yanlışlıkları geç farketti.   Bu nedenle, zamanından önce yüzü kırışan sürü kadın var. "Kadının yaşı yok"  derler bilirsiniz  Ama bazen 25 yaşındaki biri 35 gösteriyor. Bunlar hem bakımsızlıktan  hem de  yanlış kullanılan ürünlerle de ilgili.  Şimdilerde,  gençlik formüllerinin  adresi doğal yağlar.  Şunu da unutmayın. Güzelliğin anahtarını içinde saklayan tabiata her  yaştan insan başvuruyor. "Kadının yaşı yoktur" derler. Genç bir görünüm elde etme adına doğanın sırlarını keşfetmek için hangi yaşta olduğunuz önemli değil.

Cilde nasıl etki yapıyor? 

Cildin hücre etkinliÄŸini de harekete geçiren  "bitki özlü kırışıklık önleyici ve giderici yaÄŸ" formülünün cilde etkisi çok yönlü.. Hem oluÅŸmamasında  hem de önlenmesinde rol oynuyor.  Cildin yaÅŸlanmasına engel olduÄŸu gibi, bazı kronik sorunları da ortadan kaldırıyor. İçinde yer alan bitkisel yaÄŸ karışımları açısından  ise hayli zengin. ÖrneÄŸin  uçucu yaÄŸların ciltteki  olumlu etkisinden dolayı  biberiye uçucu yağı ve  portakal uçucu yağı bulunuyor.  Soya, gül, kayısı çekirdiÄŸi, susam, günebakan çekirdeÄŸi, buÄŸday ve cevizden elde edilmiÅŸ yaÄŸlar da var içinde. Bu yaÄŸların hepsi,  cildin ihtiyacı olan etkin maddelerin harekete geçirilmesinde ayrı ayrı rollere sahipler . Bu günlerde  gençleÅŸtirmedeki etkisinden hayli söz edilen,  "üzüm çekirdeÄŸi yağı" da var sözünü ettiÄŸim karışımda.. Saf zeytinyağı ise zaten güzellikte olmazsa olmaz bir madde olduÄŸu için,  içeriÄŸinde mevcut. Ayrıca, bu maddelerin yanı sıra, ısırganotu tohumu yağı, kırışıklıklara karşı etkili olduÄŸu  için yer alıyor..  "Gençlik yağı" (Jugendöl) olarak da  adlandırılan bu yaÄŸ,  genel olarak dokusal dayanıklılığın korunmasına, yeniden  oluÅŸumun (rejenerasyonun) güçlendirilmesine karşı da çok etkili. DoÄŸrudan, bağışıklık sistemini ve direnci  destekliyor...Â

Bitkisel yaÄŸ nasıl kullanılıyor?   Â

Bu bitkisel yağı kullanmadan önce akşamları yüzünüzü ılık suyla yıkayın ve gözeneklerin açılmasını sağlayın. Ardından kırışıklık bulunan ya da problemli olan bölgeye ve etrafına genişçe  yayın. Bunu yaparken parmak uçlarıyla da hafifçe masaj yapmayı ihmal etmeyin.  Yağ karışımı, sürülen bölgede en az yarım saat kalmalı ki etkisi gerçekleşsin. Hatta gece yatmadan önce sürüp, sabah yıkamanız da mümkün."

Detaylı bilgiye www.herbalisttarkan.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

False