270 km. hızla bariyere çarptı

Güncelleme Tarihi:

270 km. hızla bariyere çarptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2009 00:00

Körfez Pisti’ndeki yarışlardan İstanbul’a dönen Oktay Özcan ile kız arkadaşı, motosikletle bariyerlere çarptı. Genç kız öldü, Özcan ağır yaralı. Motosiklet forumunda kazayı anlatan bir görgü tanığı, "270 km hızla, otomobille bariyer arasından geçmeye çalıştılar" diye yazdı.

İZMİT’teki Körfez Pisti’ndeki Türkiye Şampiyonası Pist Yarışı’ndan dönen Oktay Özcan ve artçısı kız arkadaşı Çiğdem Çakıcı, Honda CBR-1100 motosikletle, 10 Mayıs Pazar günü Kurtköy Mevkii’nde kaza geçirdi. Motosikletten fırlayarak bariyerlere çarpan Çiğdem Çakıcı (29) hayatını kaybetti. Vücudunda çok sayıda kırık bulunan Oktay Özcan ise Kartal Eğitim Hastanesi’nde tedavi altına alındı. CBF Türkiye Motosiklet Grubu forumuna, Icehockey takma adlı bir üye, "Arkasından gelen grup arkadaşlarının anlattığına göre, 270 ile giderken sol şeritte giden otomobil ile bariyer arasından geçmek istemiş. Motorun sağı arabanın sol tamponuna takılmış. Gerisi malum" diye yazdı.
/images/100/0x0/55eac547f018fbb8f8959fc4

Siz çıkın, arkadan yetişiriz

Motordelisi forumuna Bvlgari takma adıyla yazan bir üye de Oktay Özcan ve Çiğdem Çakıcı’yla Bayramoğlu OPET istasyonunda saat 15.20’de karşılaştıklarını belirterek şunları yazdı: "4 motosiklet birlikteydi. 3 motosiklet önden çıktı, Honda CBR-1100 geride kaldı. Kız arkadaşıyla hazırlanmaları uzun sürdü. Siz çıkın ben size yetişirim dedi. 5 dakika sonra yola çıktı. Onlardan 4 dakika sonra da ben çıktım. Kurtköy Viaport’u geçtikten sonra bir anda trafik tıkandı. 4 dakika önce gördüğüm arkadaşlar kaza yapmıştı. Onları kanlar içinde görünce elim ayağım boşaldı."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!