Belediyeden vergi uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Belediyeden vergi uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2009 00:00

Çankaya Belediyesinden yapılan açıklamada, "Emlak" ve "Çevre Temizlik Vergisi"nin birinci taksit ödemesinin Mayıs sonunda biteceği hatırlatılarak, mükelleflerin ödemelerde izdihamla karşılaşmaması için bu tarihi beklememeleri uyarısında bulunuldu.

Çankaya Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, mükelleflerin yılda iki taksit halinde ödedikleri "Emlak" ve "Çevre Temizlik Vergisi"nin 1. taksidinin 31 Mayıs gününe kadar ödenebileceği bildirildi.

"Emlak Vergisi" ve işyerlerinin ödediği "Çevre Temizlik Vergisi"nin birinci taksit ödemelerinin her yıl Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapıldığının belirtildiği açıklamada, ilk taksit ödemelerinde vatandaşların genellikle son günleri beklediklerine dikkat çekilerek, bu durumun büyük bir yığılma ve izdihama neden olduğu vurgulandı.

Açıklamada, vatandaşların vergilerini daha kolay ve hızlı ödeyebilmeleri için gerekli önlemlerin alındığı kaydedilerek, Çankayalılara vergi işlemlerini çabuk gerçekleştirebilmeleri için Mayıs ayının sonunu beklememeleri tavsiyesinde bulunuldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!