23 Nisan Hürriyeti’ni sakın kaçırma!

Güncelleme Tarihi:

23 Nisan Hürriyeti’ni sakın kaçırma
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2009 12:23

Kuzularım, fıstıklarım, canlarım… Biz gençler (Sayenizde her geçen gün ben de gençleşiyorum!) Trendy’den sonra bu yıl Hürriyet’in 23 Nisan’a özel olarak hazırladığı 23 Nisan özel ekini de ele geçiriyoruz!

Haberin Devamı

Nasıl mı? Hemen anlatıyorum… Bu yıl bu özel ekin hazırlama görevi ne mutlu ki bize verildi.

Hepinizden katılım bekliyorum. Bahane istemem! Kiminiz; “23 Nisan’ı hala sevinçle kutluyorum. İyi ki Atatürk gibi bir liderimiz oldu” diyerek hareket geçsin. Kiminiz de; “Benim kardeşlerim var, yeğenlerim var. Onları bu işe yönlendirmeliyim” desin. 23 Nisan coşkusunu içinde taşıyan tüm fıstıklardan ve fındıklardan (Fıstık deyince kızlar hemen üstüne alır, bari erkeklere de fındık diyeyim dedim) fotoğraflar, şiirler, kompozisyonlar, karikatürler bekliyorum. Yapmanız gereken şey basit; bir adet Hürriyet Gazetesi alıp, içindeki kuponu kesip yollamak. Daha detaylı bilgi için www.hurriyet.com.tr/23nisan adresine girip bakmanızı öneririm.

Yaş sınırı 14. Dedim ya daha büyükler kardeşlerinin, yeğenlerinin bu etkinlikte yer almasını sağlasınlar. Bol sürprizli bir etkinlik olacak, benden söylemesi! Hepinizi çok öpüyorum.            

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!