Fuhuş operasyonunda 2 ünlü Türk futbolcu

Güncelleme Tarihi:

Fuhuş operasyonunda 2 ünlü Türk futbolcu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2009 12:31

Konya'da polis tarafından 'Lokum' adı verilen fuhuş operasyonunda, teknik takibe takılan futbolcuların Konyasporlu olduğu ortaya çıktı.

Operasyon kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü'ne davet edilen iki futbolcu ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Operasyonda gözaltına alınan, 4'ü kadın 14 kişinin sorgusu ise sürüyor.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kadınlara zorla fuhuş yaptıran şebekenin olduğunu bilgisine ulaştı.

Bunun üzerine çalışma başlatan polis, şebeke üyelerini teknik takibe aldı. Aralarında yabancı uyruklu kadınlarında bulunduğu şebekeye yönelik yapılan operasyon kapsamında teknik takibe, iki futbolcuda takıldı.

Telefon dinlemelerine takılan Konyasporlu Erhan Albayrak ile Celaleddin Koçak, ifadesine başvurulmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne davet edildi. İki futbolcu ifadelerini verdikten sonra serbest bırakıldı.

FUTBOLCULARDAN, "BEKARIM,GENCİM" SAVUNMASI

Konyaspor'un Basın Sözcüsü Nadir Avcan, olayın ardından futbolcularla görüştüklerini ve futbolcuların bekarım, gencim savunması yaptığını belirtti.

Avcan, "Oyuncularımız ile bu konu hakkında bir görüşme yaptık. Kendilerince haklı olduklarını izah ettiler. Bize verdikleri savunmada bekar ve genç olduklarını söyleyerek anlayış istediler. Haklılar. Ama biz yönetim olarak yine de bu konunun üzerinde duruyoruz ve gereken neyse kısa zaman içerisinde yapılacak. Kamuoyuna da bilgi vereceğiz." dedi.

Konya polisinin 31 Mart Salı günü 'Lokum' adını verdiği operasyonda gözaltına alınan 4'ü kadın 14 kişinin sorgusu sürüyor. Gözaltına alınan şüphelilerin yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!