Alperenler: ÜÅŸüyoruz Koca Reis

Güncelleme Tarihi:

Alperenler: Üşüyoruz Koca Reis
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 29, 2009 00:15

Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesi’nde düşen helikopterde hayatını kaybeden ve cesedinin bulunduğu dün öğle saatlerinde açıklanan BBP Genel Başkanı ile 4 kişinin naaşları, dün Genelkurmay, Doğal Afetler Arama ve Kurtarma (DAK) timlerine ait helikopterle 2 bin 500 rakımlı dağdan indirildi.

Haberin Devamı

CENAZELER HASTANEYE İŞTE BÖYLE GETİRİLDİ

HASTANE ÖNÃœNDE GERGÄ°NLÄ°KÂ

Ä°ÅžTE YAZICIOÄžLU'NUN SON FOTOÄžRAFI

DÜŞEN HELİKOPTERİ BÖYLE ARADILAR

FOTOÄžRAFLARLA HELÄ°KOPTERDE BULUNANLAR

PARTÄ°LÄ°LER DAÄžLARDA ENKAZ ARADI

TÃœRKÄ°YE AÄžLIYOR

KEŞ DAĞI GEÇİT VERMİYOR

SKORSKY'LERLE ÖZEL BÄ°RLÄ°KLER SEVKEDÄ°LÄ°YOR Â

FOTOĞRAFLARLA MUHSİN YAZICIOĞLU 

DAK timleri, kazadan 47 saat sonra önceki gün bulan köylülerin kılavuzluğunda enkazı bulunduğu yere gitti. BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu, BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, Sivas Belediye Meclisi üye adayı Murat Çetinkaya ve Kaptan Pilot Kaya İstektepe’nin naaşları, 3 helikopter refaketinde dün öğleden sonra Kahramanmaraş’a getirildi. Cenazeler ambulanslarla Devlet Hastanesi morguna getirilirken, 60 kişilik Alperen Ocakları üyeleri de araçların çevresinde yaya olarak refaket ederek gözyaşı döküp, tekbir getirdi. Yazıcıoğlu’nu ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu teşhis etti. Hastane morgunda yapılan otopside, Yazıcıoğlu’nun; sağ femur başı (kalça) ve sol kolunun kırık olduğu, sağ kolunun göğsüne yapışık halde kaldığı belirlendi. Yazıcıoğlu’nun cesedinin bulunması ve ölüm haberi BBP’nin Ankara’daki Genel Merkezi’ne ulaştığında umutlar, hüzne ve acıya dönüştü. BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu, acı haberi parti genel merkezi önünde, "Liderimizi, Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu ve son yolculuğuna birlikte çıktığı yol arkadaşları rahmet-i rahmana kovuşmuştur" diye duyurdu. Alperenler, "Üşüyoruz koca reis, hakkını helal et" diye gözyaşları döktüler.

Meclis’te tören salı günü

BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu, için salı günü Ankara’da cenaze töreni yapılacak. Yazıcıoğlu için ilk olarak TBMM’de tören düzenlenecek. Yazıcıoğlu’nun cenazesi daha sonra partisinin genel merkezine götürülecek. Cenaze buradan konvoy eşliğinde Kocatepe Camii’ne nakledilecek. Yazıcıoğlu daha sonra ailesinin belirleyeceği yerde toprağa verilecek. Yazıcıoğlu için sade bir anıt mezar yaptırılacak.

Ä°yi bir baba, iyi bir eÅŸ

Muhsin Yazıcıoğlu, iyi bir eş ve iyi bir babaydı. Eşi Gülefer, kızı Firuze ve oğlu Furkan’ın umutlu bekleyişleri dün öğleye doğru bitti. Sevenleri ve Alperenler şimdi ağlıyor. 87 yaşındaki annesi Fidan Yazıcıoglu’na acı haber, sakinleştirici iğne yapılarak verilebildi.

Haberin Devamı

 

Haberin Devamı

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!