İkisini birden mi idare ediyor

Manolya Onur, kendisinden yaşça küçük olan Can Bozok’la flört ettiğini geçtiğimiz ay açıklamıştı.

Haberin Devamı

Amerikalı anne ve Türk babadan olan 27 yaşındaki Bozok’un ilk evliliğinden iki çocuk sahibi olduğu da sonraki günlerde basına yansıdı. Duyduğuma göre Can Bey’in Manolya Hanım ile tanıştığı günlerde bir sevgilisi varmış. Üstelik Can Bey, bir şirkette üst düzey yöneticilik yapan ve eşinden iki yıl önce boşanan Merve adlı bu hanımla halen görüşüyormuş. Bozok’un sekiz aydır gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiği bu ilişki, Manolya Onur ile birlikte olduğu haberlerinin magazin basınında yer almasıyla darbe almış. Ancak Can Bey, Merve Hanım’ın gönlünü almayı başarmış. Merve Hanım’ın Bozok’u affetmesinde, boşandığı eşinden olan çocukları da etkili olmuş. Çünkü çocuklar, Can Bey’i çok seviyor ve onunla vakit geçirmekten büyük keyif alıyorlarmış.

Melissa 34 oldu

Haberin Devamı

Melissa Çakarlar, doğum gününü önceki gece Covva Restaurant’da kutladı. 34 yaşına basan Melissa Hanım’ın doğum günü partisine katılanlar arasında Deniz Berdan, Esra Üstünkaya, Ece Sükan, Melissa Mızraklı, Can Ateş, Nil Bentürk, Ivana-Yurdal Sert, Melis Ersoy, Ahu Yağtu, Aslı Sarı ve Ayşe Boyner de vardı. Çakarlar’ın çıplak kadın şeklindeki doğum günü pastası, arkadaşlarından alkış aldı.

Indhira televizyonda

Eda Taşpınar’ın yengesi Indhira Jimenez Taşpınar, haber kanalı 6 News’da “Indhira’s Weekend” adında bir program yapmaya başladı. 6 News yöneticilerinin ekranın en sempatik yüzü olacağını iddia ettikleri Taşpınar, memleketi Dominik Cumhuriyeti’nde de radyo ve televizyonda sunuculuk yapıyormuş. Indhira Hanım, ıspanya’nın Barcelona kentine taşındığında News TV ve Dominik CDN TV için program hazırlamış. Indhira Jimenez Taşpınar, 2004 yılında Türkiye’ye taşınıp evlenmiş. Son beş yıldır dilimizi öğrenmeye çalışan Indhira Hanım, cumartesi ve pazar günleri 10.00-12.00 saatleri arasında yayınlanacak 6 News’daki programında ünlü isimleri konuk edecek.

Yeğenden sürpriz

Duygu Kataş, yeni yaşını geçtiğimiz hafta sahibi olduğu Cafe London’da kutladı. Kataş’a Cafe London’ı birlikte kurduğu yeğeni bir sürpriz yaptı ve üzerinde eşi Erol Kataş’la oğlu Kutan’ın resimlerinin olduğu bir pasta hazırlattı. Sürpriz pastayı ve kendisini bekleyen dostlarını görünce şaşıran Kataş, çok duygulandı.

Longtable’da caz gecesi

Haberin Devamı

Longtable, salı geceleri Revolution Party’leriyle eğlendirmeye devam ediyor. Mekânda geçtiğimiz salı akşamı verilen partiye caz müzik severlerin beğeniyle dinledikleri müzisyen Aşkın Arsunan ev sahipliği yaptı. “Jazz-info gecesi” diye adlandırılan partide Arsunan ilk kez DJ kabinine geçti ve Longtable’ın meşhur beyaz piyanosunda sürpriz sanatçılar eşliğinde performans sergiledi. Geceye katılanlar arasında Eda Taşpınar’la babası Teoman Taşpınar ve eşi Hayal Hanım da vardı. Eda Hanım, her zaman olduğu gibi yine ilginç kıyafet seçimiyle dikkat çekti.

Doğanın kucağında

Polonezköy’deki Legend Hotel, Cumhuriyet Köyü mevkiinde 250 dönümlük bir arazi üzerinde kurulu. Doğal park yapısıyla özellikle çocuklu ailelerin rağbet gösterdiği otelin en dikkat çeken yanı, hayvanat bahçelerinde yalnızca parmaklıklar ardından görülebilecek sevimli hayvanların otel çevresinde rahatça dolaşıyor olması. Öyle ki, lamalar, geyikler, rengarenk kuşlar ve daha birçok sevimli hayvan, Legend Hotel’in bahçesinde misafirlerin arasında dolaşıyor, ellerinden yemek yiyor.

Yazarın Tüm Yazıları