Robinson Erdal, Cuma ise Beyazıt

Güncelleme Tarihi:

Robinson Erdal, Cuma ise Beyazıt
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2009 00:00

DenizBank'ın yeni dönem kampanya yüzleri olan Erdal Özyağcılar ile Beyazıt Öztürk, reklam filmi için kamera karşısına geçti.

Haberin Devamı

REKLAM ÇEKİMİNDEN KARELER

Maldivler'de yapılan çekimlerde Özyağcılar Robinson Cruose, Beyazıt Öztürk ise Cuma karakterine büründü.

DenizBank, yeni dönem marka yüzleri olan Beyazıt Öztürk ve Erdal Özyağcılar ile geçtiğimiz ay bir anlaşma yapmış, çok yakın zamanda da reklam filmlerini çekeceklerini belirtmişti. Kısa bir hazırlığın ardından ekip, geçtiğimiz hafta Maldivler'e giderek, ilk çekimler için kamera karşısına geçti. Erdal Özyağcıların Robinson Crusoe, Beyazıt Öztürk'ün Cuma karakterine büründüğü çekimlerde, Eda Taşpınar, Deniz Akkaya ve Haydar Dümen de yer aldı.

35 derece sıcaklıkta 10 gün süren kampanyanın reklam fotoğraflarını Serkan Şedele çekerken, filmin yönetmenliğini ise Ömer Faruk Sorak yaptı. Bir yıl boyunca sürecek olan ve 21 ayrı hikayenin yer alacağı reklam kampanyasının ilk bölümünün misafir oyuncuları olan Eda Taşpınar yine "ikoncan" olarak ekranlara gelirken, Deniz Akkaya ise bonus kızı olarak seyircinin karşısına çıkacak. Oldukça neşeli, esprili ve bol kahkahanın yer alacağı ilk reklam filmi, 10 mart'ta ekranlarda gösterime girecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!