Önce kader sonra araba çarptı

Güncelleme Tarihi:

Önce kader sonra araba çarptı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2009 14:26

ANTALYA Yetiştirme Yurdu'nda kalan 17 yaşındaki Erdem Toğuç, karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı sırada hızla gelen bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Yoldan geçen ilk yardım hemşiresi Rahime Altan, kalbi duran genci yaşama döndürme çalıştı, ancak başarılı olamadı. Annesi 2 yıl önce trafik kazasında ölen gencin 4 yıl önce yine bir kazada ölümden döndüğü belirtildi.

Annesinin gayrimeşru ilişkisinden dünyaya gelen ve bebekliğinde yetiştirme yurduna verilen Erdem Toğuç, sabah saat 08.10'da Kızılırmak Caddesi üzerindeki reklamcılık üzerine faaliyet gösteren işyerine gitmek üzere yolun karşısına geçmek istedi. Koşarak karşıya geçmek isteyen Erdem Toğuç'a, Gazi Bulvarı yönüne giden ve Antalya Expo Center'deki Food Product Akdeniz Yiyecek İçecek Fuarı'nda katılımcı firma yetkilisi olduğu öğrenilen Süleyman İlker Değirmenci'nin kullandığı 07 CUB 64 plakalı otomobil çarptı. Ön cama çarptıktan sonra havaya fırlayan Toğuç, 15 metre ileriye düştü. Bu arada, olay yerinden geçmekte olan ve özel bir firmada ilkyardım eğitmeni olan hemşire Rahime Altan, kalbi duran gence müdahalede bulundu. Kalp masajı ve suni teneffüsle genci yaşama döndürmeye çalışan Altan'ın tüm çabaları sonuçsuz kaldı. 10 dakika sonra ambulans olay yerine geldiğinde gencin dakikalar önce öldüğü anlaşıldı. Rahime Altan, genci yaşatamamanın üzüntüsünü yaşadı.

Erdem Toğuç'un cansız bedeni cenaze aracına konularak morga götürülürken, kazayı duyan Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Seyman da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Otomobil sürücüsü Değirmenci ise gözaltına alındı.

Annesi Havva Toğuç'un yaşadığı gayrimeşru ilişkiden dünyaya getirdiği ve bebekliğinde yetiştirme yurduna verdiği Erdem Toğuç'a Antalya'da yaşayan babasının sahip çıkmadığı ve görüşmediği, annesinin de 2 yıl önce trafik kazasında öldüğü belirtildi.

Antalya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Erkek Yetiştirme Yurdu görevlileri, bebekliğinden bu yana yurtta kalan ve liseyi bitirdikten sonra meslek edinmesi amacıyla reklamcılık şirketinde çalışmaya başlayan Erdem Toğuç'un 4 yıl önce de Marmaris'te trafik kazası geçirip ölümden döndüğünü ve iki ay yoğun bakımda kaldıktan sonra iyileştiğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!