Emekliler maaşlarını TEB'den alabilecek

Güncelleme Tarihi:

Emekliler maaşlarını TEBden alabilecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2009 11:32

SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklilerinin emekli maaşlarını artık Türk Ekonomi Bankası'ndan (TEB) alabilecekleri duyuruldu.

TEB'den yapılan yazılı açıklamada, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşma imzalanarak SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarının ödenmeye başlandığı bildirildi.

Emekli maaşını TEB'den almak için dilekçe veren emeklilerin, kendilerine sunulan ayrıcalıklı bankacılık hizmetleri ile tanışacakları dile getirilen açıklamada, emekli maaşları için TEB'de hesap açtıranlardan hesap işletim ücreti alınmayacağı, kefilsiz ve indirimli faiz oranı ile özel ihtiyaç kredisi alınabileceği, ödemelerinin de 3 ayda 1 gerçekleştirebileceği kaydedildi.

Açıklamada, emekli maaşını TEB şubelerinden çekecek emeklilere ücretsiz TEB Bonus Card sunulacağı, emeklilerin indirimli faiz oranı ile kredili mevduat hesabı açılabileceği, kiralık kasa hizmetinden yüzde 50 indirimli faydalanabileceği ve ATM'lerden yaptıkları işlemlerin ücretsiz, internet şubesi ve telefon şubesinden yaptıkları işlemlerin ise yüzde 50 indirimli gerçekleştirebileceği ifade edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!