Anne ve 2 çocuğu kazayı ucuz atlattı

Güncelleme Tarihi:

Anne ve 2 çocuğu kazayı ucuz atlattı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2009 12:05

BURSA’da kadın sürücünün kullandığı otomobil, yeni aldığı bebek arabasıyla 1.5 yaşındaki kızını gezdirmeye çıkan 30 yaşındaki Naciye Özel’e çarptı. Güvenlik kamerası tarafından görüntülenen ve bebeğin yara almadığı kazada, anne ve yanındaki 8 yaşındaki oğlunun kolları ve bacakları kırıldı.

Haberin Devamı

İŞTE ÇARPMA ANI / VİDEO

İŞTE KARE KARE ÇARPMA ANI / FOTO GALERİ

Bursa’nın Merkez Osmangazi İlçesi Molla Fenari Mahallesi’nde oturan Naciye Özel, dün havanın güneşli olmasını fırsat bilip oğlu 8 yaşındaki Emre'yi de yanına alarak kızı Zehra'yı yeni satın aldığı bebek arabasıyla gezdirmek istedi. Beşyol Kavşağı’nda karşıya geçip parka gitmek isteyen Naciye Özel’e, 33 yaşındaki Neslihan Aras’ın kullandığı 16 FG 030 plakalı otomobil çarptı.

Yaya geçidine 125 metre uzaklıkta meydana gelen ve otoparkta bulunan güvenlik kamerasının saniye saniye görüntülediği kazada otomobilin çarptığı anne ve 2 çocuğu yola savruldu. Anne ve cocukları yakında bulunan Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Arabada olduğu için vücudunda sıyrıklar bulunan küçük Zehra taburcu edilirken, kolları ve sol bacağı kırılan Naciye Özel ile sol bacağında kırık tespit edilen oğlu Emre tedavi altına alındı. Kaza anını hatırlamadığını söyleyen Naciye Özel, “Yoldan karşıya geçiyorduk. Bu kadarını biliyorum. Sonra gözlerimi hastanede açtım” dedi.

Haberin Devamı

Dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu meydana gelen kazayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı. Kaza sonrası hız kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan kadın sürücü Neslihan Aras, ifadesinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!