İstiklal Caddesi’nde kafalarına cam düştü

Güncelleme Tarihi:

İstiklal Caddesi’nde kafalarına cam düştü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2009 00:00

Beyoğlu’nda Fitaş İşhanı’nın tadilat çalışması sırasında 7.5 metrekarelik cam ve çerçevenin İstiklal Caddesi’ne düşmesi sonucu 1’i ağır 6 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

İSTİNAT DUVARI APARTMANI YIKTI

Fitaş Sineması’nın bulunduğu işhanında tadilat çalışması yapan 6 işçinin, 5’inci kattaki büronun penceresine takmak istedikleri çerçeve ve cam, sabitleme çalışması sırasında yerinden çıkarak aşağı düştü. O sırada sinemanın girişinde bekleyen İTÜ Çevre Mühendisliği bölümü öğrencisi Ece Turhan (19) ağır, Ayhan Saltak, Orçun Şerif, Sibel Gençtürk, Hakan Kuzuahmet ve yabancı uyruklu Rosa Maria Quırantquu ise hafif yaralandı.

Yaralılar Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Özel Alman Hastanesi ve Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Ece Turhan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisine alındı.

Quırantquu ilk tedavisinin ardından taburcu edilirken tedavisi süren diğer yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Camın düşmesinde sorumluluğu bulunduğu iddia edilen 6 işçi gözaltına alındı. Polis kendilerine direnen işçilerden birine kelepçe taktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!