Donanma şehitlerine ağlıyor

Güncelleme Tarihi:

Donanma şehitlerine ağlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2009 16:17

Dün gece Gölcük Deniz Üssü'nden, gemilerinin bulunduğu Erdek'e dönmek üzere ayrıldıktan sonra Değirmendere Beldesi'ndeki kazada şehit olan 3'ü subay, 3'ü astsubay 6 denizci asker için bugün Donanma Komutanlığı'nın Gölcük Deniz Üssü'ndeki Poyraz Limanı'nda tören düzenlendi.

Basın mensuplarının alınmadığı törene, Ankara'dan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndan da katılım olduğu bildirildi. Denizcilerin görev yaptığı ‘TCG Ayvalık’ adlı mayın avlama gemisi de tören öncesi Gölcük Deniz Üssü'ne geldi ve tüm personel törende hazır bulundu.

Buradaki törenin ardından Deniz Yüzbaşı Volkan Aşkın Reyşen, Deniz Yüzbaşı Murat Kaya, Deniz Teğmen Çağlar Alkoç, Astsubaylar Murat Korkmaz, Cüneyt Kabakçı ve Ulaş Öner, belediyelere ait ambulanslarla saat 15.30 sıralarında toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderildi. Deniz Kıdemli Yüzbaşı Volkan Aşkın Reyşen, Deniz Yüzbaşı Murat Kaya ve Astsubay Cüneyt Kabakçı'nın cenazeleri İstanbul'a, Deniz Teğmen Çağlar Alkoç Balıkesir'in Bandırma İlçesi'ne, Astsubay Murat Korkmaz Eskişehir'e, Astsubay Ulaş Öner ise Isparta'nın Gelendost İlçesi'ne gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!