'Gökçek 15 yıl neredeydin'

Güncelleme Tarihi:

Gökçek 15 yıl neredeydin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2009 13:32

CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, kendisinin seçim vaadi olarak kamuoyuna duyurmasının ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Şubat ayında su faturalarının 30 gün üzerinden hesaplanacağını açıklamasını “rol çalmak” olarak nitelendirdi.

Karayalçın yaptığı açıklamada, çok kısa süre önce hemşerilerine bir müjde verdiğini ve yönetime geldikten sonra su faturalarının 30 günlük su tüketimi üzerinden hesaplanacağını açıkladığını hatırlatarak şunları kaydetti:

“Anlaşılan Sayın Gökçek bir proje üretmekten çok, benim sözlerimi kopya etmeye dayalı yeni bir seçim stratejisi geliştirmiş. Ancak Ankaralılar bütün gerçeklerin farkındadır. Şimdi Ankaralılar sormazlar mı 15 yıldır neden bu vaadini gerçekleştirmedin? Neden yıllarca zamlı su faturalarını ödettirdin? Benim hemşerilerime sunduğum bir projeden hareketle rol çalmaya girişmenin bu saatten sonra Sayın Gökçek’e bir faydası olmayacaktır. Çünkü ben metroyu bitireceğimi söylüyorum. Ben Ankara’ya saydam, güvenilir temiz bir yönetimle yöneteceğimi açıkladım. Ankara’da yoksulluğu bitireceğimi ve 25 bin kişiye istihdam sağlayacağımı dile getirdim.

Sayın Gökçek bunların hangisini gerçekleştirebilecek. Oysa biz hala Sayın Gökçek2ten 2004 yılında vaat ettiği pelüş hayvanat bahçesini beklemekteyiz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!