Hentbolda sert rüzgarlar

Güncelleme Tarihi:

Hentbolda sert rüzgarlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2009 00:00

Milli oyuncu Yeliz Özel ile Federasyon Başkanı Tarık Cengiz’in arası açık.

A Milli Bayan Hentbol Takımı oyuncusu Yeliz Özel, federasyon başkanı Tarık Cengiz’e kırgın olduğunu belirterek, sakatlığında art niyet aranmasının kendisini üzdüğünü söyledi.

Başkan Cengiz ile şu anda küs olduğunu ifade eden Yeliz Özel, "Çünkü bana ameliyatımdan sonra bir ’geçmiş olsun’ bile demedi. Hiç kimse isteyerek bıçak altına yatmaz. Milli takım kamplarında, izin alarak MR çektirmeye gittiğimi bildiği halde o günler de dahi bana bir ’geçmiş olsun’ demedi. Sakatlığımda art niyet aradılar. Avrupa Kupası maçında herkes sakat sakat oynadığımı gördü. Benim ameliyat olacağımdan annemin bile haberi yoktu" dedi.

Yeniden yapılanmalı

Maçtan sonra doktoru ile görüştüğünü, kulüp yetkilileriyle konuşup ameliyat olduğunu hatırlatan Özel, "Bu nedenle milli takım kampına katılamadım. Ben milli takım için önemli bir oyuncuysam, bana durumumun sorulması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta başkan olduğu için kendisine saygı duyuyorum" diye konuştu.

"Milli takıma çağrılıp, çağrılmayacağımı bilmiyorum" diyen Özel, "Çağrılırsam, gitmeme gibi bir durumum olamaz. Yeliz Özel, milli takım demek değil. Hollanda’daki Dünya Şampiyonası Eleme Grubu maçlarında arkadaşlarım bunu gösterdi. Milli takım yeniden yapılanmalı. Mevcut takım daha fazla zorlanmamalı. Bazı şeyleri riske etmek gerekir" ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!