Yine yokum diyor

Güncelleme Tarihi:

Yine yokum diyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2009 00:00

Daha önce de 5 kez ’aday değilim’ diyen ancak sonra yeniden koltuğa oturan Cemal Aydın’ın son çıkışı kafalarda soru işareti bıraktı. Sarı lacivertli taraftarlar, internet sitelerinde ’Biz bu filmi çok gördük" yorumları getirdi.

ANKARAGÜCÜ’nde olağanüstü genel kurul tarihi 21 Şubat 2009 olarak belirlenirken, onursal başkan Cemal Aydın, yeni süreçte başkan adayı olmayacağını açıkladı. Aydın’ın geride kalan yıllarda 5 kez aynı ifadeleri kullanması ve her defasında yeniden koltuğa oturması kafaları bir defa daha karıştırdı. Ankaragücü’nde mevcut yönetim bir süre önce istifa etmiş, alınan karar gereği oluşturulacak icra kurulunun, kulübü genel kurula taşıyacağı belirtilmişti.

Aynı filmi görmüştük

Aydın, son açıklamasını katıldığı bir radyo programında dile getirirken, taraftarlar internet sitelerine düşen haber için yaptıkları yorumlarda, "Biz bu filmi daha önce 5 kez gördük. Her defasında bırakıyorum diyen Aydın, yeniden dönüyor. Yine aynı şeyi yapacak" diyerek görüş bildirdiler. Katıldığı programda gelinen son noktayı değerlendiren Aydın, özellikle Ankaraspor ile Ankaragücü’nün birleşmesinin sıkça gündeme taşındığını ancak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, Ankaragücü için verdiği sözleri yerine getirmediğini söyledi.

Ankaragücü başkanlığı için karşısına kimsenin rakip çıkamayacağını ileri süren Aydın, taraftarların, şahsına ve ailesine yönelik çirkin söylemlerinde çok yalnız kaldığını, özellikle medyada destek göremediğinden yakındı.

Aydın, Ankaragücü’nden alacakları olan futbolcuların Futbol Federasyonu’na sözleşmelerini feshetmek için başvuruda bulundukları esnada, sarı lacivertli renklere gönül vermiş genç işadamlarınca bu paraların ödendiği iddialarına da sert bir yanıt verirken, "Bugüne kadar Ankaragücü’nde Cemal Aydın dışında kimse bir kuruş dahi harcama yapmamıştır" diye konuştu. Olağanüstü genel kurulda başkan adayı olmayacağını üzerine basa basa tekrarlayan Aydın’ın, ortaya çıkacak yeni bir oluşumu destekleyip desteklemeyeceği ya da ’Kimse sahip çıkmadı, Ankaragücü’nü ortada bırakamazdım’ deyip, yeniden başkan olup olacağı merak ediliyor.Cemal Aydın, Ünal Karaman göreve gelirken yaptığı açıklamada, "Devre arasına kadar yeniden yapılanmalarını istedim. Yeni şekillenme olunca onursal başkan olarak devam etmek istiyorum" demişti.

Yine aynısını mı yapacak?

CEMAL Aydın’ın son katıldığı bir radyo programında aday olmayacağını açıklamasından sonra, sarı lacivertli taraftarlar tepkilerini internet sitelerinde göstermişti. Ankaragücülüler, forumlarda yaptıkları yorumlarda, "Bu filmi daha önce 5 defa daha görmüştük. Her defasında bırakıyorum, diyor ama yeniden dönüyor. Yine aynısını yapacak" dediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!