2. suçüstüne soruÅŸturma

Güncelleme Tarihi:

2. suçüstüne soruşturma
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 22, 2009 00:00

Kanal D ekibine saldıran eski Genel Koordinatör Burhan Yazar’ı istifa ettiren Büyükşehir Belediyesi, bu kez kendi villasına giden yolu asfaltlatması konusunda soruşturma açtı.

Büyükşehir Belediyesi’nin açıklamasında, "Geçtiğimiz günlerde istifa eden Büyükşehir Belediyesi asfalt görevlisi Burhan Yazar’ın Esenboğa Beldesi’ndeki evinin önünde yapılan çalışmalarla ilgili derhal soruşturma açılmış olup, yapılacak soruşturma neticesinde sorumlular hakkında yasal işlem yapılacaktır" denildi.

Bağlum’da gözden uzakta

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kepçe ve kamyonlarını geceyarısı operasyonu ile villasının yolları ve bahçesi için seferber eden Burhan Yazar’ın, Bağlum’da da bir villasının olduğu ortaya çıktı. Yazar’ın villası, Bağlum’un yaklaşık bir kilometre dışında, tıpkı Esenboğa’daki villası gibi gözlerden uzak bir yerde yapılmış.

Oğlunun villası iddiası

Villanın karşısında aynı mimaride yapılmış, kabası bitmiÅŸ bir villa daha var. Villanın Yazar’ın oÄŸlu Yusuf Yazar’a ait olduÄŸu öne sürülüyor. BaÄŸlum’daki ikinci süper villaya giden yolların asfaltının da düzgün ve bakımlı olduÄŸu gözlerden kaçmadı. Sirkeli Köyü’ne giden yol üzerindeki villanın geniÅŸ bir bahçesi bulunuyor.Â
/images/100/0x0/55eab192f018fbb8f890b643


Yol kenarında iki villa

Yol kenarında etrafı çevrilmiş, üç katlı ve kale gibi duvarlarla örülen villanın yaklaşık 50 metre yanında, etrafı tel örgülerle çevrili bir alan, "Adile Yazar Hayratı" adını taşıyan bir çeşme, küçük bir çiftlik-bekçi evi, kameriyeler, salıncaklar ve piknik masalarıyla özel bir mesire alanı da park gibi düzenlenmiş olup, yapılacak soruşturma neticesinde sorumlular hakkında yasal işlem yapılacaktır" denildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!