Validen TEM görevlilerine takdirname

Güncelleme Tarihi:

Validen TEM görevlilerine takdirname
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2008 19:10

TEM Otoyolu'nda görevli güvenlik güçleri ile Kızılay Düzce Lojistik Merkezi ekipleri, 24 Aralık'taki yoğun kar yağışında yolun açık tutulması için yaptıkları çalışmalardan dolayı takdirnameyle ödüllendirildi.

Düzce Valisi Bülent Kılınç, gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 Aralık'taki yoğun kar yağışı nedeniyle D-100 karayolunun Bolu Dağı kesimi ve TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli yakınlarında meydana gelen trafik kazaları nedeniyle yolun kapandığını hatırlattı.

TEM Otoyolu'nda görevli polis ve jandarma ile Kızılay Düzce Lojistik Merkezi ekiplerinin, özveriyle çalışarak yolun açılmasını sağladıklarını vurgulayan Kılınç, otoyolda görevli 23 polis, 8 jandarma ve 8 Kızılay görevlisini takdirnameyle ödüllendirdiklerini bildirdi.

Kılınç, Kızılay Düzce Lojistik Merkezi ekibinin, yolda kalan vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade ederek, “Yoğun kar yağışı sırasında trafik kazaları nedeniyle yolun kapanması sonucu yüzlerce vatandaşlarımız yolda kaldı. Kızılay ekipleri, yolda kalan vatandaşlara gıda dağıttı. Onları kutluyorum” dedi.

Kılınç, daha sonra, görev yaptığı yerlerde ziyaret ettiği güvenlik güçleri ve Kızılay ekiplerine takdirnamelerini sundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!