Bursa'dan İzmit'e ‘film' gibi takip

Güncelleme Tarihi:

Bursadan İzmite ‘film gibi takip
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2008 11:52

BURSA'dan yol güzergahı boyunca birçok alışveriş noktasında piyasaya sahte para süren içinde 4 kişinin içinde bulunduğu otomobil İzmit'e kadar takip edildi.

Yalova'da polis takibinden kaçan ve İzmit'te sıkıştırılan otomobilde bulunanlar, polislerin yakın mesafeden aracın lastiklerine ateş etmesi üzerine durmak zorunda kaldı. Araçtan inen 4 kişiden 2'si yakalandı.

Bursa'da bazı işyerlerinden alışveriş yapan ve sahte 100 YTL'lik banknot veren 4 zanlı Bursa ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerini alarma geçirdi. Bursa'dan Kocaeli yönüne gelen 34 DR 5434 plakalı otomobil, Yalova'da polisten kaçarak izini kaybettirdi. Kocaeli polisine bilgi verilmesi üzerine bölgede de takip başladı. Araç, Karamürsel İlçesi'nde görüldü. Otomobil, E-130 karayolunda polisin kontrol noktalarını atlatarak İzmit'e kadar geldi.

Zaman izlerini kaybettiren araçta bulunanlar kendilerini izleyen Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 41 A 4834 plakalı polis ekip otomobilinin kaza yapmasına neden oldu. Saat 20.00 sıralarında Sefa Sirmen Bulvarı'nda sıkıştırılan otomobilin yanına yaklaşan polis ekipleri lastiklerine ateş etti. Lastiği patlayan araç bir süre daha ilerledikten sonra durdu. İçindekiler Outlet Center Alışveriş Merkezi'ne doğru kaçtı. Polis, çeşitli suçlardan kaydı bulanan 24 yaşındaki Cem Büyükacaroğlu ile 26 yaşındaki Olgun Aksu'yu yakalarken diğer 2 zanlı kaçtı. Gözaltına alınan zanlılarla ilgili soruşturma sürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!