Love Bar’ın işletmecisi cinayete kurban gitti

Güncelleme Tarihi:

Love Bar’ın işletmecisi cinayete kurban gitti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2008 00:00

2004 Miss Dream Of The World Güzellik Yarışması’nda Türkiye İkinci Güzeli seçilen Hazal Müezzinoğlu’nun sevgilisi, bar işletmecisi Engin Temel (24), dün sabah evinin önünde öldürüldü. Hazal Müezzinoğlu, geçen şubat ayında sevgilisi Temel’in düzenlediği doğum günü partisine katılmıştı, parti çıkışı Temel’in kuzeni polis Sezer Berktaş’ın kaza yaptığı otomobilde yaşamını yitirmişti.

Haberin Devamı

İNFAZ EDİLEN ENGİN TEMEL'İN FOTOĞRAFLARI...

ŞİŞLİ’de dün sabah saat 08.00 sıralarında silahla bir el ateş edildi. Silah sesini duyarak dışarı çıkan apartman kapıcısı, yaklaşık üç ay önce binaya taşınan Engin Temel’i yerde kanlar içinde buldu. Kapıcı, ağır yaralı bulduğu Engin Temel için hemen ambulans çağırdı ve polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Engin Temel’in öldüğünü tespit etti. Polis ayrıca olay yerinde bulunan güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Engin Temel’in kafasından vurularak öldürüldüğü tespit edilirken, olayı duyan arkadaşları Engin Temel’in evine koştu. Şişli Elmadağ Cumhuriyet Caddesi Fransız Hastanesi Sokak 1/A adresinde bulunan, eşcinsellerin tercih ettiği Love Bar’ın işletmeciliğini yapan Engin Temel’in, neden ve kim tarafından öldürüldüğü polisin yapacağı incelemeler ışığında ortaya çıkacak.

Morga kaldırıldı

Engin Temel’in cesedi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Engin Temel’in Face book’unda yapılan incelemede, kız arkadaşlarıyla samimi pozlarda çekilmiş çok sayıda fotoğraf bulundu. Engen Temel, siteye, sırtında erkek melek figürü olan bir fotoğrafını da koymuştu.

/images/100/0x0/55eadba1f018fbb8f89b2d0d


Hazal’ın sevgilisiydi

Engin Temel, 2004 Miss Dream Of The World Türkiye İkinci Güzeli Hazal Müezzinoğlu ile bir yıl beraber olmuştu. Hazal Müezzinoğlu geçen 8 Şubat günü sabaha karşı sevgilisi Engin Temel’in kendisi için düzenlediği doğum günü partisine katılmıştı. Hazal Müezzinoğlu buradan sevgilisinin teyzesinin oğlu Eminönü İlçe Emniyet Müdürlüğü, Motorize Ekipleri’nde görevli arkadaşı Sezer Berktaş (24) ile ayrıldı. Sezer Bertaş, Şişli yönüne 34 DP 0188 plakalı otomobiliyle harekete geçti. Görgü tanıklarının aşırı hız yaptığını söylediği polis Sezer Bertaş, saat 06.30 sıralarında geldikleri Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Divan Kavşağı’nda, Opel Astra marka otomobilinin direksiyon hákimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı.

Kazada Hazal yaşamını yitirdi, yaralı kurtulan Sezer Bertaş da ise 0,66 promil alkol çıktı. Sezer Berktaş kazadan 34 gün sonra teslim olurken, yargılandığı Şişli 4’üncü Asliye Ceza Mahkemesi tarafından 71 gün tutuklu kaldıktan sonra tahliye olmuştu. Engin Temel, kuzeni Sezer Berktaş hakkında Hazal Müezzinoğlu’nun "Taksirle ölüme neden olma ve trafik güvenliğini taksirle tehlikeye sokma" suçundan açılan davanın duruşmalarına da katılmıştı.

Hazal Müezzinoğlu’nun annesi Nermin Taşpınarlı (solda), cinayeti öğrenince Engin Temel’in kızından kalan bir hatıra olduğunu söyleyerek, "10 ay arayla iki evladımın ölmesine dayanmak çok zor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!