Sivas'ta trafik kazası. 7 ölü

Güncelleme Tarihi:

Sivasta trafik kazası. 7 ölü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2008 16:22

Yollar bayramın ikinci günü kan gölüne döndü. İşte bugün meydana gelen trafik kazalarının bilançosu...

Haberin Devamı

KATLÄ°AM GÄ°BÄ° KAZADAN FOTOÄžRAFLAR   Â

SİVAS'ın Şarkışla İlçesi'nde taksiyle otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 araçta bulunan 7 kişi yaşamlarını yitirdi.

Kaza, saat 14.30 sırılarında Sivas- Kayseri karayolunun 63'üncü kilometresinde, Şarkışla İlçesi'ne 15 kilometre kala meydana geldi. Şarkışla'dan Sivas yönüne giden Lütfü Gültekin yönetimindeki 58 T 0897 plakalı taksi ile karşı yönden gelen ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 29 AL 399 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada, 2 araç da hurdaya döndü.

Takside bulunan sürücü Lütfü Gültekin'in yanı sıra kimlikleri belirlenemeyen 3'ü kadın 4 kişi ile diğer otomobilde bulunan 1'i kadın 2 kişi, kaza yerinde yaşamlarını yitirdi. Takside bulunan 2 kişinin cesedi araçtan yola fırladığı görüldü. Kaza sonrasında trafiğe kapananan karayolunda ulaşım bir süre sonra kontrollü olarak verilmeye başlandı. Kazaya karışan araçlar yol kenarına çekildikten sonra ceset çıkarma çalışmalarına başlandı.

Haberin Devamı

Sıkışarak ölenlerin cesetlerini çıkarabilmek için Sivas'tan Sivil Savunma ekipleri de olay yerine geldi. Kazada yaşamını yitiren diğer 6 kişinin kimliklerini belirleme çalışmaları devam ediyor. Cesetler Şarkışla Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

22 ÖLÜ, 24 YARALI

Tokat: 5 ölü, Kayseri: 1 ölü, 4 yaralı, Yalova: 1 ölü, 3 yaralı, İstanbul: 2 yaralı, Eskişehir: 1 ölü, 7 yaralı, Sivas: 7 ölü, Ankara: 1ölü, Antalya: 4 yaralı, Isparta: 5 ölü, Bursa: 1 ölü, 3 yaralı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!