Bolu'da trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Boluda trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2008 12:09

BOLU’nun Gerede İlçesi’nde, Kurban Bayramı için İstanbul’daki yakınlarına giden 1’i çocuk 5 kişinin bulunduğu cip, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu taklalar atarak şarampole yuvarlandı. Kazada, 3 yaşındaki Ege Özçelik yaşamını yitirirken, anne ve babası ile 2 arkadaşları yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza saat 09.30 sıralarında, TEM Otoyolu’nun Gerede gişelerine 2 kilometre kala meydana geldi. Ankara’dan İstanbul yönüne gitmekte olan 32 yaşındaki Mehmet Ali Beyoğlu yönetimindeki 44 FY 707 plakalı cip, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptıktan sonra taklalar atarak şarampole yuvarlandı. Parçalanan cipte bulunan Ege Özçelik olay yerinde yaşamını kaybetti. Kurban Bayramı için İstanbul’da bulunan yakınlarını ziyarete giden Mehmet Ali Beyoğlu, 24 yaşındaki Leyla Beyoğlu, 33 yaşındaki Müslüm Özçelik ve 28 yaşındaki eşi Hürriyet Özçelik ise yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralıları, Gerede ve Bolu’da bulunan hastanelere kaldırdı. Taklalar atan cipten düşen çantalar açılarak eşyalar etrafa dağıldı.

Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Müslüm ve Hürriyet Özçelik çiftinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Ali ve Leyla Beyoğlu ise Ankara Numune Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!