Bir zafer sayfası daha yapalım

Güncelleme Tarihi:

Bir zafer sayfası daha yapalım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2008 00:00

Kaptan Alex, maçtan önce tesislerin panosunda gördüğü "Vamos Amigos... Şimdi zafer zamanı" başlıklı gazete küpürlerini görünce arkadaşlarına anlamlı mesaj gönderdi.

GALATASARAY’dan sonra Beşiktaş’ı da devirerek bu sezon oynadığı iki derbiyi de kazanan Fenerbahçe’nin elde ettiği başarıların arkasında ilginç motivasyon girişimleri yaşandı. Galatasaray maçı öncesinde vizyona yeni giren "Aşk Tutulması" isimli filmi toplu olarak izleyen sarı lacivertli futbolcular, Beşiktaş maçı öncesinde de duvara asılan eski gazete sayfalarından oluşan küpürlerle motive oldu.

Büyük ilgi

Samandıra Tesisleri’nden stada haraket etmeden kısa bir süre önce Fenerbahçe Dergisi’ni hazırlayan Basın Sorumlusu Mehmet Çatay’ın ortaya çıkardığı eski maçları içeren sayfalar futbolcuların büyük ilgisini çekti. Beşiktaş karşısında elde edilen galibiyetleri kapsayan spor sayfalarını birer birer irdeleyen yerli ve yabancı futbolcular, derbinin havasına girdiler.

Kaptanın mesajı

Kaptan Alex de Souza, takım arkadaşları ile birlikte baktığı gazetelerden oldukça etkilendi ve takım otobüse binmeden önce, "Bir zafer sayfası daha hazırlayalım" mesajını gönderdi. Sarı lacivertli futbolcular, kaptanın bu sözlerinden oldukça etkilendiler.

Kadıköy’de seyirci desteği ile çıktıkları birçok derbiden zaferle ayrılan Fenerbahçeli futbolcular, maçtan önce olduğu gibi yine bir zafer sayfası yaratarak taraftarlarını mutlu etmeyi başardılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!