Hastanede ev konforu

Güncelleme Tarihi:

Hastanede ev konforu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2008 00:00

A.Ü. Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi’ne McDonald’s Çocuk Vakfı tarafından annelerin günlük ihtiyaçlarını karşılamak için aile odası inşa ve tefriş edildi.

Mc DONALD’s Çocuk Vakfı, son olarak Ankara Üniversitesi (A.Ü) Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi’nde, refakatçi annelerin günlük ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara hastane içinde ev konforunu yaşatmak üzere bir aile odası inşa ve tefriş etti. Aile odası, Çocuk Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Serim, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Onkoloji Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Emel Cabi Ünal tarafından açıldı.

27. projesini hayata geçirdi

Çocuk sağlığı alanında birçok önemli projeyi 2001 yılından bu yana hayata geçiren ve gelirinin tamamı kurumsal ve kişisel bağışlardan oluşan McDonald’s Çocuk Vakfı, 2006 yılından bu yana faaliyetlerini yaygınlaştırarak sürdürüyor. Çocukların sağlığı ve mutluluğu için doğrudan yarar sağlayacak projeler yaratan, geliştiren ve uygulayan vakıf, Türkiye genelinde son olarak Ankara’da 27. projesini hayata geçirdi. Refakatçi annelerin günlük ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hayata geçirilen aile odası hastane içinde ev konforu sunuyor.

Bu projeye imza atmaktan mutluyuz

TÖRENDE konuşma yapan McDonald’s Çocuk Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Serim "Vakıf olarak bu güzel hastanede anlamlı bir proje ile varolmaktan gurur duyuyoruz. Çocuklarının başucunda büyük bir fedakarlık ve sabırla bekleyen annelerimizin, hastanede geçen zamanlarını biraz olsun rahatlatabilmek adına böyle bir projeye imza atmaktan dolayı son derece mutluyuz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!