Oyun şöleni başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Oyun şöleni başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2008 16:13

Türkiyenin bir numaralı oyun festivali Intel GameX, büyülü kapılarını üçüncü kez oyunculara açıyor...

Haberin Devamı

Birincisi 2007 yılının Mayıs ayında, ikinsi ise aynı yılın Aralık ayında gerçekleşen ve Türkiye'nin en büyük oyun festivali olan Intel GameX'in üçüncüsü, 20 Kasım 2008 tarihinde, büyülü kapılarını oyunseverlere açtı.

Intel GameX, bu yıl yine, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Saray'ında 33.sü gerçekleşen Uluslararası Bilgisayar ve Tüketici Elektroniği Fuarı COMPEX'in çatısı altında hayat buluyor.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nın alt katında, 1.500 metrekarelik bir alanda gerçekleşecen Intel GameX, size bambaşka bir dünya vaat ediyor.

Intel GameX, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'nin en çok satan oyun dergisi LEVEL ve fuarcılığın güçlü temsilcisi Rönesans Fuarcılık ortaklığı ile Intel ana sponsorluğunda gerçekleştiriliyor. Birbirinden güçlü isimlerin katılımıyla düzenlenecek olan organizsayonda; katılımcı firmaların düzenleyeceği ödüllü turnuvalar, sahne şovları ve daha birçok sürprizde sizi bekliyor.

Haberin Devamı

Bu yıl Intel GameX'in lokomotif katılımcısı ise Exper... Festivale -bir kısmı dört çekirdekli Xcellerator olmak üzere- 50 sistemle katılım gösterecek olan Exper; overclock şovlar, ödüllü tunuvalar ve serbest alan aktiviteleriyle fuar katacak.
(www.exper.com.tr / www.xcellerator.com.tr)

HP ise, mikro bir organizasyonla da olsa bu yıl yine Intel GameX'teki yerini alıyor.

Türkiye'nin lider oyun makinesi üreticisi Dragon da bu yılki Intel GameX'e renk katıyor. Firma fuara; langırt, air hockey ve rodeo gibi oyunlarla katılım gösterecek ve ziyaretçilere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Fuarın basın sponsorluğunu ve organizasyonunu omuzlayan ve Türkiye'nin en çok satan oyun dergisi olan LEVEL'la birlikte CHIP Dergisi de fuar alanında. LEVEL, Intel GameX ana sahnesinde düzenleyeceği eğlenceli aktivitelerle rüzgar gibi esecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!