Nişan değil nikah iddiası

Güncelleme Tarihi:

Nişan değil nikah iddiası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2001 01:54

İbrahim Tatlıses, 18 yıldır birlikte olduğu Derya Tuna'dan ayrılmasına neden olan oryantal Asena ile pazar günü nişanlanacağını açıklaması, gündeme bomba gibi düştü.

Dün İbrahim Tatlıses, dün akşam saatlerinde yapacağı basın açıklamasını erteledi. Bu arada Tatlıses'in yakınları, ‘‘nişan değil, nikah yapılacağını’’ söylediler.

Türk halk müziğinin ve arabeskin ünlü ismi İbrahim Tatlıses'ten dün gün boyunca hiçbir açıklama çıkmayınca, yakın çevresi dahil herkes meraklı bir bekleyiş içine girdi. Kimilerine göre Tatlıses, nikáh için gün almıştı ve pazar günü evleniyordu; kimilerine göre nişan açıklaması bile doğru değildi. Tatlıses'in Hürriyet'e yaptığı nişan açıklamasının ardından şok yaşayan yakın çevresi ve İdobay'a bağlı sanatçılar, ‘‘İbrahim Bey şaka yapmıştır. O Derya Hanım'dan ayrılamaz’’ derken, Tatlıses'in önceki gün yaptığı açıklamaları reddettiği de iddia edildi. Medya kuruluşlarından temsilciler de İbrahim Tatlıses'ten bir açıklama alabilmek için İdobay'ın önünde uzun süre bekledi.

DERYA TUNA CEPHESİ

İbrahim Tatlıses'in Oryantal Asena için ayrıldığı 18 yıllık hayat arkadaşı Derya Tuna, sabah saatlerinde böyle bir haberi okumadığını, bu yüzden bir açıklama yapmayacağını söyledi. Derya Tuna, haberi okuduktan sonra ise sadece gülerek ‘‘Beni hiç ilgilendirmiyor bu haber. Bu yüzden yorum getiremeyeceğim. Ben çok iyiyim, çok mutuluyum, tatilden yeni döndüm, keyfim yerinde. Bu yüzden bu olay beni hiç ama hiç ilgilendirmiyor’’ dedi. İbrahim Tatlıses'ten habersiz adım dahi atmayan Oryantal Asena ve yardımcısı Eyüp'ün telefonları ise gün boyu kapalı kaldı.

Tatlıses ve Tuna'nın mal varlıkları

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna, tam 17 yıl birlikte oldular. Bu süreç içinde Derya Tuna, Tatlıses'in hem hayat arkadaşı, hem de en büyük ortağı ve yardımcısıydı.

Bodrum Gümbet'te Otel.

Kuşadası'ında kabası bitmiş bir otel.

Seyrantepe'de 5 katlı bir iş hanı.

Etiler'de 3 katlı villa.

Kilyos'ta bir ev.

Beylikdüzü'nde iş merkezi.

İdobay yapım şirketi.

Randevu ve İmparator gazeteleri.

Bir yerli, bir de yabancı iki radyo istasyonu.

Mecdiyeköy ve Seyrantepe'de lahmacun salonları.

Tekneler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!