Sedefin çaresi var

Güncelleme Tarihi:

Sedefin çaresi var
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2008 10:52

Özellikle saf bitki özleri , tıbbın çare bulmak için yıllardır çalıştığı sedef ve vitiligo hastalığında çok olumlu sonuçlar sağlıyor.

Haberin Devamı

Herbalist Güveloğlu, özellikle sedef ve vitiligo gibii bir çok insanın yaşadığı cilt sorunları üzerine doğada keşifler       yapıyor.  "Geçmez" diye bilinen bu hastalıkların saf bitki özleri ile tedavi edildiğini vurgulayan Güveloğlu, "Bu cilt      sorunları toplumun yüzde 2'sinde mevcut" diyor. Saf bitki özleri, bitkiler ve bitkisel kremler kullanarak dört ay içinde bu sorunları giderdiğini belirten Güveloğlu, on beş yıldır bitkilerle ilgilendiğini ve bu yöntemle söz konusu hastalıklardan kurtulan bir çok insan bulunduğunu anlatıyor.

Bugüne kadar çok sayıda kendisine gelen sedef hastasının durumuyla ilgilendiÄŸini ve büyük çoÄŸunluÄŸunda sorunu       çözdüğünü belirten GüveloÄŸlu, (www.herbalisttarkan.com) "Özellikle saf bitki özleri , tıbbın çare bulmak için yıllardır çalıştığı sedef hastalığında çok iyi  bir sonuç saÄŸlıyor" diyor.Â

Haberin Devamı

Deriye renk veren hasta hücrelere sinirsel uyarı gitmediğinden vücutta beyaz lekeler oluştuğunu , sabırlı bir bakım sürecinden sonra lekelerin yok olabileceğini belirtiyor.  "Ancak Vitilgo'da iyileşme oranı sedef''e göre daha az , yüzde 50 başarı şansı var" diyor.  Hazırladığı bitki özü  tedavisinin çok yaşlılar, çok sigara ve alkol kullananlar ile ağır depresyon geçirenlerde etkili olamayabileceğinin altını çiziyor.  Uzman'ın araştırmaları bugünlerde meyvesini verdi. Vitiligo hastalığına çare olarak ürettiği bitkisel bir krem üretildi.
 
Önce doktor raporu        Â

Sedef  ve Egzama  genellikle  aşırı stres ve  üzüntü ile paralel gelişiyor   Sedef'te da planlı bir bakım süreci uyguluyor Güveloğlu. Bitki özleri, bitkisel kremler ve bitkisel losyondan oluşan terkibi uygulamak içir önce doktor raporu isteyen Güveloğlu, "Önce teşhis konulmalı. 'Ülserim' diye gelen birisini doktora gönderiyorum, bana tekrar geldiğinde 'midemdeki ağrı kanserdenmiş' diyebiliyor. Dolayısıyla bu konuda çok hassas davranıyorum" diyor.  Herbalist, bitkilerde bütün hastalıkları giderecek bilginin saklı olduğunu ve kendilerinin o bunun üzerine çalıştıklarını ifade ediyor. Rastgele bitki kullanımının yanlışlığına da değinen herbalist Tarkan Güveloğlu, örneğin bir şeker hastasının meyan kökü kullanması durumunda şekeri yükselteceğine dikkat çekiyor. Güveloğlu, bitisel tedavinin 3 bin yıllık bir  serüven olduğunu, tarih boyunca tüm uygarlıkların bu yöntemden yararlandıklarını söylüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!