‘Eşim fuhuş batağına düşmüş, kurtarın’

Güncelleme Tarihi:

‘Eşim fuhuş batağına düşmüş, kurtarın’
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2008 11:44

Konya’da 3 ay önce 5 çocuğunu da bırakarak evi terkeden eşi 34 yaşındaki Fatma E’nin izini sürerek İstanbul’da bulan 38 yaşındaki Mehmet E, fuhuş batağına düştüğünü iddia ettiği eşinin kutarılmasını istedi. Evden kaçarken türbanlı olan eşinin fotoğrafını fotoşopla İstanbul’da son gördüğü hale getiren Mehmet E., “5 çocuğum evde annelerini bekliyor” dedi.

Haberin Devamı

3 ay önce eşinin, çocuklarla birlikte evde otururken tatlı almak bahanesiyle dışarıya çıktığını ve bir daha kendisinden haber alamadığını belirten Mehmet E., “Herhangi bir sorunumuz yoktu. 5 çocuğunu bırakarak evi terk etti. Psikolojik sorunlar yaşıyordu. Ben de eşim evden kaçtıktan sonra polise başvurdum. Yaptığım araştırmalar sonrasında Antalya’da olduğunu öğrendim. 45 gün boyunca Antalya’daki tüm tatil kentlerinde eşimin izini aradım ama bulamadım. Son olarak Manavgat’ta jandarma tarafından bulunduğunu ve ifade verdikten sonra yeniden bırakıldığını öğrendim” dedi.


İSTANBUL’DA FUHUŞ BATAĞINDA

Daha sonra Konya’ya döndüğünü ve eşi Fatma E’nin eve dönmesi için beklediğini kaydeden Mehmet E. şunları anlattı:
“Eşim 15 gün önce beni cep telefonu ile arayarak İstanbul’da olduğunu ve fuhuş batağına düştüğünü belirtip kendisini kurtarmamı istedi. Ben de İstanbul’a gittim. Küçükçekmece’de bir otelde olduğunu söylemişti. Otelin yerini buldum ve takibe aldım. 2 gün boyunca tinercilerle birlikte otelin karşısında bulunan boş bir inşaatta yattım. Yaptığım takip sonrasında sürekli otele girip çıktığını gördüm. Otel ile bir pastane arasında sürekli gidip geliyordu. Tipi de tamamen değişmişti. Saçlarını açmış ve sarıya boyatmıştı. Ama yanına gidemedim. Fuhuş mafyasının içinde olduğunu söylediği için çekindim.”

Haberin Devamı


TÜRBANLIYDI, BAŞINI AÇMIŞ

Tekrar Konya’ya döndükten sonra eşinin türbanlı olan vesikalık fotoğrafını alarak bir fotoğraf sütüdyosuna gittiğini ve photoshopla son gördüğü hale getirdiğini belirten Mehmet E., eşinin kurtarılması için yeniden Cumhuriyet Savcılığı’na dilekçe yazdığını kaydetti.


3 aydır annelerini görmeyen çocuklar da, annelerini çok özlediklerini belirterek bir an önce eve dönmesini istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!