Laboratuvara jeneratör oldular

Güncelleme Tarihi:

Laboratuvara jeneratör oldular
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2008 00:00

Eryaman Güzelkent İlköğretim Okulu’ndaki öğrencilere hizmet vermek amacıyla Genpower Jeneratör tarafından yaptırılan ’Fen ve Teknoloji Laboratuvarları’nın açılışı gerçekleştirildi.

’Bizim işimiz, sizin gücünüz’ sloganıyla müşterilerine çözüm ortaklığı sunan Genpower Jeneratör, bu kez eğitime güç katmak için başarılı bir çalışmaya imza attı. Çocuklara ezberden uzak, öğrendiklerini uygulama imkanı sağlayan bir eğitim sunmak amacıyla Genpower tarafından yaptırılan ’Fen ve Teknoloji Laboratuvarları’, Eryaman’da bulunan Güzelkent İlköğretim Okulu öğrencilerine hizmet verecek.

İki adet kapsamlı fen laboratuvarından oluşan birim sayesinde öğrenciler, bazı kavramları; birebir tecrübe ederek, derste öğrendikleri ile pekiştirebilecek, konuları daha iyi kavrama ve kendilerini yetiştirme olanağına sahip olacaklar.

Genpower Jeneratör’ün yöneticilerinin hazır bulunduğu açılış, Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, Etimesgut Kaymakamı Recep Erkılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karaman ve okul mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!