Plaj kızıyım çıplaklığı severim

Güncelleme Tarihi:

Plaj kızıyım çıplaklığı severim
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 22, 2008 00:00

Bo Derek, 45. Altın Portakal Film Festivali'nin davetlisi olarak Antalya'daydı...

Haberin Devamı

BO DEREK FOTOÄžRAFLARI

"Bolero" filminde ata çıplak bindiği sahneyle akıllara kazınan, "10" filminde vücudunu cömertçe sergileyen Bo Derek, 45. Altın Portakal Film Festivali'nin davetlisi olarak Antalya'daydı...
Kendinden 30 yaş büyük John Derek'ten ayrıldıktan sonra 5 yaş küçük bir sevgili bulan Derek, "O zamanlar kamera karşısnda çıplak olmak zordu. Ama ben plaj kızıyım, çıplaklığa alışığımdır" diyor.

Türkiye’ye hoş geldiniz. Buraya ilk gelişiniz değil, öyle değil mi?

- Evet. Türkiye’ye genelde kız akadaşlarımla geliyorum. Geçen yıl Formula Grand Prix için buradaydım. Mayıs’ta yine geleceğim.

Nedir sizi buraya çeken?

- Eski ile ultra modernin aynı yerde olması beni çok etkiliyor.

Sinemada istikrarlı bir yol izlemediniz. Yanlış yaptığınızı düşünüyor musunuz?

Plaj kızıyım çıplaklığı severim
- Sinema kariyerime çok odaklandığımı söyleyemem.    Ân Neden?

- Kariyerim pek çok farklı ilgi alanına kapı açtı ve ben de onları takip ettim. O arada uluslararası hayvan kaçakçılığı konusunda çalışmalara baÅŸladım. Bu kara pazar çok büyümüş durumda.    Ân Çıplak halde at bindiÄŸiniz sahne sinema tarihine geçti. Bu sahneye ÅŸu anda nasıl bakıyorsunuz?

- Benim için oynadığım bir roldü sadece. Dün Adrien Brody’ye, söyleşi sırasında "Piyanist"teki rolüyle anılmaktan hoşlanıp hoşlanmadığını sordular. O ne yaparsa yapsın o rolle anılacak. Benimki ise farklı işte... İlk filmimde bir katili oynamış ve şu anda onunla anılıyor da olabilirdim. Çok ciddiye almıyorum zaten.

Haberin Devamı

Filmlerdeki çıplaklık konusunda ne düşünüyorsunuz?

- O zamanlar kamera karşısında çıplak olmak zordu. Şiddete ve seksi olmaya bir şey demiyorlar ama giysilerinizi çıkardığınızda her şey değişiyor. Ama şu anda çıplaklık kabul görüyor ve bu bence iyi bir şey. Ben plaj kızıyım, çıplaklığa alışığımdır.

Atları çok seviyorsunuz. Nereden geliyor bu sevgi?

- Bazı insanlar sanatçı ya da müzisyen olmak için doğmuşlardır. Ben bir at delisi olara doğdum.

Haberin Devamı

Televizyonda bir moda programınız vardı. Sizin gibi festivalin konuğu olan Adrien Brody, Esquire dergisi tarafından "En iyi giyinen adam" seçildi.

- Adrien süper giyiniyor. Bayılıyorum kıyafetlerine. Ben erkek kıyafetleri giymeyi çok severim, çok da giyerim. Dün de Adrien’ın üzerindeki kıyafete özendim.

Şu anda Antalya’da kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

- Son derece mutluyum. Ama tören denince tedirgin oluyorum. Ben plaj kızıyım, çıplaklığı severim. Böyle törenlerde ne giyeceğim diye endişelenirim hep.

/images/100/0x0/55eb6706f018fbb8f8becf06

YENİ GENÇ SEVGİLİM ÇOK EĞLENCELİ BİRİ

Yıllara rağmen hálá çok güzelsiniz. Bu işin sırrı nedir?

- Sırrım yok. Genlerim iyi

Haberin Devamı

Spor yapıyor musunuz?

- Yapmıyorum. Tüm ailem zayıf olduğu için şanslıyım aslında ama bahçede çalışırken, atlarla ilgilenirken ya da evi temizlerken spor yapıyor gibiyim.

Estetik konusunda ne düşünüyorsunuz? Karşı mısınız?

- Bazen estetiğin kendime saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Ama bakarsınız 10 yıl sonra yaptırırım.

John Derek sizden 30 yaş büyüktü, şimdi ise kendinizden 5 yaş küçük bir erkek arkadaşınız var. Bu geçiş nasıl hissettirdi size?

- İkisi birbirinden o kadar farklı insanlar. Eski kocam sanatçı ruhlu ama çok zor biriydi. Şimdiki sevgilim ise çok eğlenceli. Yaş önemli değil bence. İş kişiliklerde bitiyor.

KOCAMIN ESKİ EŞLERİYLE ÇOK İYİ ARKADAŞ OLDUM

Haberin Devamı

Ünlü yönetmen John Derek ile evliydiniz. Böyle popüler biriyle birliktelik zor muydu?

- O, etrafında çok hayranı olsa da tek eşli yaşamayı tercih eden bir erkekti. Benden önce dört eşi olmuştu ve ben onların hepsiyle arkadaş oldum. Daha dün Ursula’yla (Andrees) birlikte Roma’daydık. Linda Evans da aynı şekilde çok iyi dostumdur.

Plaj kızıyım çıplaklığı severim
Onlarla arkadaÅŸ olmak zor gelmedi mi?

- O kadar muhteşem insanlar ki, başka şansım yoktu. Onlarla dost olmaya ben karar vermedim tabii, ama bana karşı o kadar iyi oldular ki... Onların çok özel insanlar olduklarını düşündüm hep.

ÖTENAZİYİ SAVUNUYORUM

Haberin Devamı

Hayvan hakları için neler yapıyorsunuz?

- Hayvanlar için ötenazi ve kısırlaştırmanın doğru olduğunu düşünüyorum. Örneğin atlar için. Bize çok hizmet ediyorlar, çok şey veriyorlar ve bence acısız, huzurlu bir ölümü hak ediyorlar. Tartışmalı bir konu ama ötenaziyi savunuyorum.

Siz de benim gibi doğal sarışınsınız. Aptal sarışın tanımlamasından rahatsız oluyor musunuz?

- Bu bizim için bir şans bence. Çünkü bundan faydalanabiliyorsunuz. Ben hakkımdaki negatif önyargılarından faydalanıp insanları şaşırtmaya bayılıyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!