’Aday yaparlar mı’ stresine girmiyorum

Güncelleme Tarihi:

’Aday yaparlar mı’ stresine girmiyorum
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2008 00:00

Etimesgut’u yaşanılabilir bir kent haline getirdiklerini söyleyen Etimesgut Belediye Başkanı Yılmaz, "Etimesgut’ta bir alıveriş merkezi ya da ticaret merkezi yoktu. Şimdi bırakın sınırlarımızdaki insanların başka ilçelere gitmesini artık Ankaralı Etimesgut’a geliyor" dedi

ETİMESGUT Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz 4 buçuk yılda Etimesgut’u yaşanılabilir bir kent haline getirdiklerini belirterek, "Göreve geldiğimizde ilçe Etimesgut’ta bir alıveriş merkezi ya da ticaret merkezi yoktu. Şimdi bırakın sınırlarımızdaki insanların başka ilçelere gitmesini artık Ankaralı alışveriş merkezleri için Etimesgut’a gelir durumda" dedi.

"Başkanlık şansım şudur budur gibi değerlendirmelerden kaçınıyorum" diyen Yılmaz adaylık stresine girip konsantrasyonunu kaybetmediğini belirterek şöyle konuştu:

Adaylık stresim yok

"Göreve geldiğimiz günden beri tüm enerjimizi ve tüm konsantrasyonumuzu Etimesgut’a hizmet için verdik. Uzun vadeli çalışmalarımızı hedeflerimizi gerçekleştirmek için partimizden bir dönem daha isteyeceğiz. Çünkü ilçemiz yeni kurulan projeleri yeni yeni yürüyen bir ilçe. 2013 yılı itibariyle başladığımız işleri bitirebileceğimizi düşünüyorum. Biz Etimesgut’un 2023 yılına kadar tüm planlarını yaptık. Stratejik planlarımız uzun vadeli planlar. Cumhuriyetimizin 100. yılında Etimesgut Cumhuriyetimizin en modern ilçelerinden biri olmuş olacak.

Halen başkanı olduğum ilçede ’Başkanlık şansım şudur budur’ gibi değerlendirmelerden kaçınmak istiyorum. Konsantrasyonumuz görev süremizin sonuna kadar çalışmak için üst seviyede. ’Aday yaparlar mı’ stresine girip işleri aksatma gibi bir durumumuz yok.

Sorunları çözdük

Etimesgut 4 buçuk yılda aldığı hizmeti 1990-2004 yılları arasında almadı. 14-15 yıl içerisinde 20 bin metrekare yeşil alan yapılmış, biz 4.5 yılda 1 milyon metrekare yeni yeşil alan yapmışız. Yeni yaşam alanları oluşturduk. Otel, hastane, sağlık merkezleri gibi kentin önemli sorunlarını çözdük. Bunu vatandaş gördü, Serhat Kemal Yılmaz’ı bunun için sevdi. Sevinçlerinde üzüntülerinde Serhat Kemal mevcut imkanlar çerçevesinde hep onlarla oldu.

Eryaman, Etimesgut ve Elvankent’i bir araya getirmek gibi bir misyon yüklendik. Bunu da başarıyla yürütüyoruz, modern kentleşme çalışmalarını hızla sürdürüyoruz.

’4.5 yılda en büyük ağırlığı hangi konuya verdiniz derseniz’ kentin olmazsa olmaz sorunlarını çözdük diyebilirim. Kentsel dönüşüm projeleriyle, alışveriş merkezleriyle Etimesgut’ta yaşanılabilir bir kentin adımları atıldı. Öyle bir kent düşünün ki sınırlarında bir alıveriş merkezi, ticaret merkezi yok. Biz Etimesgut’u yaşanılabilir bir ilçe haline getirdik. Bırakın sınırlarımızdaki insanların başka ilçelere merkezlere gitmesini artık Ankaralı alışveriş merkezleri için Etimesgut’a gelir durumda.

İkinci dönem için partimiz bize şans verirse bu dönemde bilgi, beceri ve tecrübelerimizle sorunları kolay çözebilme yeteneğimizin de gelişmesiyle elimizden geleni Etimesgut için yapmaya devam ederiz. Acil ihtiyaçları giderilmiş kentin atılımını hızlı ve bilinçli olarak yerine getirmek, bir başka deyişle boynumuzun borcunu yerine getirmek için bir dönem daha istiyoruz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!