Haydi kadınlar kursa

Güncelleme Tarihi:

Haydi kadınlar kursa
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2008 00:00

Hürriyet Kadın Kulübü’nün meslek edindirme ve hobi kursları, 6 Ekim’de Akademi Ege ve TÜLOV sponsorluğunda başlıyor.

Hürrİyet Kadın Kulübü’nün 17 brançta açılan kursları başlıyor. Yaşar Holding Gıda Grubu Pınar’ın sponsorluğunda kadınları sosyal yaşamın içine çekmeye yönelik etkinliklerini sürdüren Hürriyet Kadın Kulübü’nün meslek edindirme ve hobi kursları, 6 Ekim’de Akademi Ege ve TÜLOV sponsorluğunda başlıyor. Hürriyet Kadın Kulübü, kadınlara dikişten, takı tasarımına, spordan müziğe, bilgisayardan yabancı dile kendilerini geliştirme fırsatı sunuyor. Geçen yıl 9 branşta açılan ve 450 kadının sertifika aldığı kurslar, bu dönem 17 farklı branşta devam edecek.

Yabancı dil kursları

Bilgisayar, ingilice, resim, geleneksel Türk nakışları, ev dekorasyonu, takı, ebru, ahşap boyama, mecezilik, pastacılık, yaratıcı drama, aeorobik-step, yoga ve istihdama yönelik olarak evde yaşlı bakımı, evde çocuk bakımı kurslarına katılmak isteyen kulüp üyeleri, 488 66 78 numaralı telefona kayıt yaptırabilecekler.

Pazarlarda sergilenecek

Hürriyet Ege Temsilcisi Dr. Hakan Tartan, son yıllarda ağırlaşan yaşam koşulları yüzünden eve bağlı olan kadınların da meslek edindirme kurslarına giderek ev ekonomisine katkıda bulunmaya başladığını söyledi. Kadınların üretken konumda olmalarından yana olduğunu vurgulayan Tartan, "Kadınlarımız el becerilerine yönelik mesleklerde üretken hale gelerek hem kendilerine olan güveni artıyor, hem de ağırlaşan yaşam koşullarını eşiyle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyor" dedi.

Kadın Kulübü korosu

TRT sanatçısı Mualla Şentop öncülüğünde kurulan Hürriyet Kadın Kulübü korosu çalışmalarını TÜLOV’da sürdürecek. Kadın korosuna katılmak isteyenler de telefonla isim yazdırabilecekler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!