‘Aşkımızın mimarı Serdar’

Güncelleme Tarihi:

‘Aşkımızın mimarı Serdar’
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 1999 00:00

Haberin Devamı

Birbirlerini en zor anlarında bile yalnız bırakmayan sanat dünyasının iki ünlüsü Serdar Ortaç-Ebru Gündeş dostluğu hakkında ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Gündeş, genç popçunun Ömer Durak’la olan aşklarının mimarı olduğunu açıkladı.

Biri besteleri müzik listelerinde zirveden inmeyen, Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi, genç kızların sevgilisi Serdar Ortaç... Diğeri genç yaşına rağmen güçlü sesi ve yorumuyla Türk Sanat Müziği'nin başarılı ismi Ebru Gündeş... Ve sanat dünyasının bu iki ünlü ismi, çok iyi dost.

Eski dostlar

İkisi de kendi dallarında müzik dünyasının en sevilen sanatçıları arasında bulunan Ebru Gündeş'le Serdar Ortaç'ın arkadaşlığı çok eskilere dayanıyor. Gündeş, aynı müzik şirketinin sanatçısı olan Ortaç'la önce arkadaş oluyor. Sonra da Ortaç'ı göz altına alındığı günden başlayarak, Ankara Mamak Cezaevi'ndeki 63 günlük tutukluluk süresi boyunca yalnız bırakmayarak, dostluğunu kanıtlıyor.

Ortaç, Ebru Gündeş'in vefasını ‘‘Benim evimde demolarımı bir assolist olarak değil, sade bir vatandaş olarak dinledi. Hatta klibimde oynadı, vokalimi yaptı. Tutuklandım, beni diğer sanatçı dostlarım gibi yalnız bırakmadı. Bostancı Gösteri Merkezi'nde gözaltına alındığımı öğrenince, Emniyet Müdürlüğü'ne koştu. Adliye kapılarına geldi. Cezaevinin kapısından ayrılmadı’’ sözleriyle anlatıyor.

İki ünlü, bu acı olaylardan önce ise çok özel bir gelişmeyi paylaşıyor. Serdar Ortaç, Ebru Gündeş'in büyük aşkı Ömer Durak'la tanışmasını değil ama ilişkilerinin pekişmesini sağlıyor.

Kuşadası’nda aşk

Serdar Ortaç, Ebru Gündeş'in bir davası için şirketin avukatı Ömer Durak'ı da alarak Kuşadası'na gidiyor. Ortaç, Kuşadası yolculuğu sırasında çok iyi anlaşan ikilinin birbirlerine kaynaşmasını sağlıyor. Ve orada başlayan sıcaklık, daha sonraki günlerde de devam ediyor. Belli günlerde toplanıp, yemeğe çıkan üç arkadaş, yurt içi, yurt dışı seyahatlerine gidiyor.

Sonunda da Ebru Gündeş, bugüne kadar bulamadığı aşkı Serdar Ortaç'ın da yardımlarıyla Ömer Durak'ta bulduğunu anlıyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!