Hamilelik sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Hamilelik sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 1999 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin bir yıl önce Rusya'dan getirtip, Türk vatandaşı yaptığı sırıkçı Tuna Köstem'in zamansız hamileliği sarı lacivertli kulüpte şok yarattı. Tuna, hamile olduğunu gizledi, narkoz alıp, ameliyat oldu.

Bak sen Tuna'ya

Birine müjdeli, diğerine kara haber gibi geldi. F.Bahçe'nin bir yıl önce Rusya'dan getirtip ‘‘yıldırım vatandaş’’ yaptığı sırıkçı kız Tatiana Zaykova'nın (Tuna Köstem) önemli şampiyonalar öncesi gizli hamileliği sarı lacivertli kulüpte şok yarattı.

6 aylık hamile

Tuna Köstem'in Fenerbahçe Atletizm Şubesini karıştıran bu zamansız hamileliği sarı lacivertlileri yolda bıraktı. Tuna Köstem'in 6 aylık hamile olduğunu duyan yönetici Adnan Karakaş gerçeği öğrenmek için atletin yaşadığı köye gidip gözleri ile görünce ‘‘Tüm hesaplarımız altüst oldu. Şimdi yıkıldık’’ dedi.

Oyun oynadı

Karakaş, ‘‘Tuna'ya yarışlarda çok ihtiyacımız vardı. Kendisi hamile kalmayacağını çok iyi biliyordu. Bize oyun oynadı. Ne yapacağımızı şaşırdık. Üstelik üç-dört ay önce biz kendisinin yapışık olan parmaklarını bir operasyonla ayırtmıştık. Kendisi hamileliğini bile bile nasıl narkoza girdi, onu da anlamış değiliz’’ diye konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!