Yıldız yağmuru

Güncelleme Tarihi:

Yıldız yağmuru
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 1999 00:00

Haberin Devamı

Magazin Gazetecileri Derneği tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen ‘Altın Objektif Ödülleri' sahiplerini bulurken, müzik, sinema, televizyon ve moda dünyasının ünlüleri aynı coşkuyu hep birlikte yaşadı.

Sanat dünyasıyla gazetecilerin biraraya geldiği muhteşem gece, Ege Seramik, Show TV, İstanbul Princess Otel, Antalya Royal Resort Otel'in sponsorluğunda Maslak Princess Otel'de yapıldı. İşte, magazin dünyasının 'Oscarları' olarak kabul edilen 'Altın Objektif Ödülleri'nin dağıtıldığı o geceden unutulmaz görüntüler...

TÜRK MÜZİĞİNİN İKİ DEVİ YAN YANA...

En son üç kasetlik ‘Nostalji 4-5-6' albümüyle müzik dünyasındaki nostalji esintisini adeta fırtınaya döndüren Muazzez Ersoy, '6. Altın Objektif Ödülleri'nin dağıtıldığı gece nefis bir konser verdi. Barış Manço'nun 'Dağlar Dağlar' ve 'Can Bedenden Çıkmayınca' şarkılarını da seslendiren Ersoy, Emel Sayın'ın masasına özel bir ilgi gösterdi. Sayın, bu yıl ilk kez 'Altın Objektif Onur Ödülü'nü alırken, Ersoy aldığı ödüllere 'Altın Objektif Yılın Müzik Yıldızları' ödülünü ekledi.

İBO İLE MAHSUN ELELE...

'Altın Objektif Yılın Müzik Yıldızları' ödülünü kazanan İbrahim Tatlıses'le Mahsun Kırmızıgül, tören gecesi aralarındaki kırgınlığa da son verdiler. Gecede bir konser veren Tatlıses, bir ara 'Hepimiz Kardeşiz' türküsünü Kırmızıgül'le birlikte söyledi. Arzulanan ve alkışlanan bir sahneydi bu.

SERDAR'IN SÜPERSTAR TUTKUSU...

HARİKA'NIN ÖZEL İLGİSİ...

Pazar yazılarında magazini işleyen, magazin gazeteciliğine sahip çıkan Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, MGD Yönetim Kurulu Özel Ödülü'nü, Uğur Dündar ise 'Arena'yla 'En İyi Haber Programı' ödülünü kazanırken, masalarına gelerek onları ilk tebrik edenler arasında Harika Avcı da vardı.

ŞENSES'LE EMRAH'IN HEYECANI...

Geceyi Gamze Saygı ile birlikte sunan Ece Erken, 'Altın Objektif Onur Ödülü'nü alan Adnan Şenses'in heyecanını yatıştırırken (altta), 'Altın Objektif Yılın Müzik Yıldızları' ödülünü kazanan Emrah da ödülünün şerefine bir şarkı söyledi (sağda).

EMEL'İN ÖDÜLÜ KADİR'DEN...

Emel Sayın, kazandığı 'Altın Objektif Onur Ödülü'nü Kadir İnanır'ın elinden alırken, çok mutluydu. Müzik ve sinemanın iki efsane

ismi dakikalarca alkışlanırken, İnanır da Sayın'ı ilk kutlayan kişi oldu.

ÜNLÜLER BİRARADA...

'Altın Objektif En İyi Güldürü Dizisi' ödülünü 'Tatlı Kaçıklar' ekibinden Buket Dereoğlu'yla Pelin Körmükçü aldı (altta). Berna Laçin (En İyi Sunucu- Kadın Ödülü), Hande Ataizi (En İyi Yerli Dizi Oyuncusu- Kadın Ödülü), İbrahim Tatlıses (Yılın Müzik Yıldızları Ödülü), Ferdi Tayfur, Adnan Şenses (Onur Ödülü) ve Mahsun Kırmızıgül (Yılın Müzik Yıldızları Ödülü) birarada (sağda).

COŞKULU MASALARDAN BİRİ...

İşte, coşkulu ve mutlu bir masa. (soldan sağa) 'Yılın Umut Veren Şarkıcısı- Kadın Ödülü'nü alan Zara, Pınar Dilşeker, Alihan, Ulus Plak Şirketi'nin sahibi İskender Ulus ve 'Yılın Müzik Yıldızları Ödülü'nü kazanan İbrahim Erkal, gecenin mutluluğunu birlikte yaşadılar.

EBRU VE MENAJERİ...

Türk müziğinde sesiyle yorumuyla başarısı tartışılmaz sanatçılardan olan Ebru Gündeş, 'Yılın Müzik Yıldızları Ödülü'nü kazandıktan sonra, bu mutluluğu menajeri Liza Tuna'yla paylaştı.

ÖDÜL BAYHAN’DAN

'Yılın En İyi Sunucusu' seçilen Güner Ümit, ödülünü Kanal D Genel Müdürü Faruk Bayhan'ın elinden alırken, duygularını içtenlikle dile getirdi.

ÜÇ GÜZEL BİRARADA...

Maslak Princess Otel'de sabaha kadar süren gecede gözler Berna Laçin, Ajda Pekkan ve Hande Ataizi'nin üzerindeydi. Üç ünlü yıldız da güzellikleri ve zerafetleriyle çevrelerini adeta büyülediler.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!